Žene priznale: Evo koje navike partnera nas izluđuju do besvesti!

Životni stil

Nekoliko žena je otkrilo koje su to čudne navike koje ih nerviraju kod svojih partnera 

Svaki čovek ima vrline i mane i nekada u vezi ili braku određene loše navike partnera izađu na površinu iako ih ranije nismo primećivali.

Svaki detalj mora da kaže svojoj mami

U braku sam sa mužem tri on svake večeri najmanje 20 minuta prepričava svojoj mami naše dnevne aktivnosti, razgovore, pa čak i šta sam spremala za doručak, ručak i večeru.

Daje novac bratu iza mojih leđa

Slučajno sam otkrila da je mom bratu dao veći iznos novca, krijući od mene, a kada sam ga pitala rekao je da u pitanju pozajmica jer mu posao loše ide.

Ponaša se kao tinejdžer kada je sa prijateljima

Nema naviku da me zove na mobilni, ignoriše moje pozive i ponaša se kao da nema ženu. Zbog toga nam je veza nesrećna i puna trzavica.

Povlači stare grehe iz prošlosti kada se svađamo

Kad god se raspravljamo iz rukava izvuče neke situacije iz prošlosti. Jednom mi je čak prebacio nešto iz vremena kada smo se tek smuvali. To me izluđuje!

Proverava moj telefon

Stalno uzima moj mobilni i proverava me. On ne shvata da ne moram baš svaki svaki delić svog života da podelim s njim. Imam pravo na svoju privatnost.

Uzima me zdravo za gotovo

U braku smo 7 godina i prešlo mu je u naviku da me uzima zdravo za gotovo. Ne pita me za mišljenje kada nešto planira, sam donosi odluke i samo me obavesti kada je sve gotovo.

Večernji.hr

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje