7 stvari koje mudra žena nikada ne traži od muškarca

Životni stil

Žene nisu slabiji pol, one su ravnopravne sa muškarcima i tako moraju i da se ponašaju. Izdvajamo šta je to što pametna i samostalna žena nikad neće da uradi, kada je njen muškarac u pitanju.

Mudra žena je samostalna i ne očekuje od muškarca da je izdržava


Ovdje nije riječ o vašoj djeci, već o vama. Neke žene se jednostavno predaju muškarcu u svakom smislu pa očekuju od njega da ih izdržava, oblači, hrani… Niko nije dužan da vodi računa o vama. On dobrovoljno može to da radi, ali njegova obaveza nije da se brine o vama kao da ste bespomoćno dijete.

Ona ne želi da se njen muškarac promijeni


Ne želi da njen muškarac promijeni posao ili odustane od hobija kako bi više vremena provodio sa njom. Inteligentna žena zna da to što on radi, čime se bavi, je sastavni dio njegove ličnosti. Taj posao, hobi ili prijatelji su sastavni dio njega, isto kao i njegova ljubav prema njoj.

Ne zahtijeva od njega da ostavi svoje prijatelje i porodicu


Možda ne volite njegovog kuma ili porodicu, ali on nije dužan zbog toga da ne razgovara ili da se ne viđa sa tim ljudima. Čak i ako ti ljudi loše utiču na njega, nije na vama da mu to kažete ili da zahtijevate od njega da se odvoji od njih. On ima pravo da sam donosi odluke s kim će se družti pa ostavite da sam uvidi ako neko nije dobar za njega.

Ne traži od njega da prihvati njene hobije ili interesovanja


Za vas dvoje je najvažnije da dijelite ljubav i poštovanje jedno prema drugom, a sve ostalo nije bitno. Ako ste oduvijek sanjali da sa partnerom idete na ples, ali on prosto nije taj tip, ne znači da morate da odustanete od plesa. Isto tako, nikako ne primoravajte njega da radi ono što ne voli.

Ne traži od njega da ignoriše druge žene


Činjenica je da muškarci imaju oči. On će, naravno, da primijeti da postoje i druge žene koje su lijepe i sređene i to je sasvim u redu, sve dok ne flertuje sa drugim ženama.

Mudra žena vjeruje svom muškarcu


Ona ne zahtijeva od njega da joj dokazuje svoju ljubav. Kada postoji povjerenje među partnerima, nikad neće biti potrebe da gledate njegov telefon ili mejl. Uvijek vodite računa da vaša veza bude harmonična, da nađete kompromis, a to jedino može da proizađe iz vaših postupaka.

A, ovo je jako bitno!


Na kraju, nikad ne ismijavajte odluke vašeg partnera, jer vi ste jedna od tih odluka.

Izvor: Stil

Autor: minimagazin.info

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje