5 načina da prepoznate “alfa” muškarca

LIFESTYLE

Postoje jasni znakovi da je muškarac “alfa men” i ukoliko ste žena kojoj je samo ovakav muškarac potreban, pročitaćete ovaj tekst! Veoma je korisno obratiti pažnju na neke osobine kod svog muškarca, kako biste uvidjele da li trošite vrijeme sa pogrešnim ili je on baš ono što vam treba.

U drevnim zajednicama alfa  muškarac bio je onaj koji je vodio cijelo pleme i birao žene koje će mu pripadati. Danas je to nešto drugačije, ovakvog muškarca karakterišu samopouzdanje i odvažnost.

Ako ste žena kojoj je bitno da je muškarac dominantan prvo obratite pažnju na njegovo držanje. Evo kako danas definišemo alfa muškarca: prije svega to je muškarac koji ima  jaku muževnu energiju,  ne plaši se da bude dominantan i brani svoju teritoriju. 

Muškarac mora biti dominantan, ali na koji način?  Ovdje je 5 znakova da li je muškarac alfa muževan ili ne:

1. Priča na takav način da će vas oboriti sa nogu

Alfa muškarci su duboko usredsređeni i fokusirani na razgovor. Oni se ne obaziru na druge ljude već rade na tome da zaokupe vašu pažnju.

2. Sve žene  mu posvećuju pažnju kada govori

Oni uživaju da zaokupe tuđu pažnju. Najjasnije će vam biti sve ukoliko on privlači žensku pažnju dok govori. Ukoliko on privlači pažnju drugih žena, vi ćete po nekom nepisanom pravilu biti sigurnije da je on pravi izbor za vas.

http://www.ljepotaizdravlje.ba/ljubav_i_seks/ljubav/5-nacina-da-prepoznate-alfa-muskarca

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.