6 promjena u ponašanju koje pokazuju da vas partner vara

LIFESTYLE

Partnera koji je nevjeran nije lako otkriti, jer se to uvijek trudi da dobro sakrije. Međutim, osim onih očiglednih znakova, poput poruka u kasnim noćnim satima i sve češćeg “zaglavljivanja na poslu”, mogu ga odati i promjene ponašanja. Ovo su manje očiti znakovi da vaš partner ima aferu s drugom.

Vaš intimni život je nestao


Ne samo da ste manje intimni nego inače – vi nemate intimne odnose uopšte. Stručnjaci ističu da, ako u pitanju nije depresija ili veliki stres, razlog takvog ponašanja može biti činjenica da svu akciju vaš partner dobija negdje drugo.

Nudi vam da pregledate njegov telefon


Ako je odjednom stavio šifru na telefon i stalno ga drži u džepu, to je poprilično očit znak da vam nešto krije. Međutim, stručnjaci upozoravaju da čak i ako vam bez problema nudi telefon da mu provjerite poruke i pozive, postoji velika šansa da ima još jedan za koji i ne znate.

Vas optužuje za nevjeru


Ovo je tipična metoda ometanja partnera, kada krivicu počnete prebacivati na njega kako biste sakrili svoju. Pa ako vas bez ikakvog povoda počinje optuživati da mu radite nešto iza leđa, postoji velika šansa da on to zapravo radi vama.

Vaši problemi su odjednom nestali


Ako stvari zbog kojih ste se prije svađali njemu više ne predstavljaju problem, moguće je da ga više nije briga za to, jer je sreću pronašao negdje drugo. Ponekad je veza najugroženija onda kada mislite da nikada nije bila bolja.

Ima nove interese


Normalno je da se ljudi mijenjaju tokom godina, ali ako je to kod vašeg partnera došlo odjednom, to bi mogao biti potencijalni znak za uzbunu.

Odjednom je počeo pretjerano paziti na izgled


Za ovo se ne može rećo da je očit znak da vas vara, ali ako ste primijetile kako u posljednje vrijeme posebno pazi na svoj izgled, moguće je da postoji neko koga želi impresionirati.

Izvor: Index Rouge

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Izvor

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.