Ne vole žene “loše momke”, već im nedostaje da muškarac preuzme prvi korak

Životni stil

Ah, loši momci. Večita tema u ženskom svetu. Većina savremenih romantičnih filmova u sebi ima barem jednog lošeg momka, u kojeg se naravno zaljubi protagonistkinja filma i koji je taj koji je zavede i na kraju se, nakon svih turbulencija, skrasi se kraj nje i oni ostanu srećni do kraja života. Nađe se tu možda i neki dobar momak, ali on pada u veo zaborava. Zašto je to tako? Zašto u životu padamo na takozvane “loše momke”? Stvar je jednostavnija nego što mislite. Ne padamo mi na loše momke, nego na one koji će preuzeti prvi korak.

A oni momci koje nazivamo lošim, koji su samopouzdani, koji se ne boje da kažu šta misle i uzmu ono što žele, ti su koji će pokušati da nas zavedu, ako im zapadnemo za oko. Poslaće prvu poruku. Neće se libiti da budu direktni. Gledaće nas pravo u oči. Uzeće nas za ruku i poljubiće nas kada nas dovedu do same ivice goruće želje. A sa takozvanim dobrim momcima, to se često… ne dešava. Čast izuzetcima, ali u poslednje vreme sve nam se više čini da je tako. Dobri momci će često podsvesno očekivati da budu izabrani, samo zato što su dobri. Oni nemaju mane, pošteni su, ljubazni, dobro situirani, vole svoju mamu. Ali, ne naprave prvi korak. Odnosno, možda nas oni i pozovu na kafu. Ali nas neće zavesti. 

I to je ono što ženama nedostaje. Nije stvar u tome da li imate problematičnu prošlost ili ste bili zlatno dete i đak generacije. Nama je, manje-više, svejedno. Mi želimo da se osetimo željeno i želimo da budemo osvojene. Želimo da nas neko obori sa nogu, i bez prenemaganja i straha pozove na dejt i ne odustane pred prvom preprekom. Naravno, želimo da budemo pitane za mišljenje, ispoštovane i smatrane jednakim, ali neće nam smetati da on odluči gde ćemo otići na prvi dejt – naročito ako na umu ima neko skriveno, neobično mesto na kojem nismo bile. I naravno, privući će nas muškarac koji pokazuje da ga privlačimo, i seksualno i intelektualno. Većina nas ne želi da se na dejtu oseća kao drugarica, i ne želi da bude ta koja će sve vreme voditi igru, jer to brzo dosadi. Za uspešan dejt potrebna je igra zavođenja, i muškarac koji će znati sa nama da se “nadmeće” za vođstvo u ovoj igri. 

Izvor

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje