7 vrsta odnosa temeljenih na vašim čakrama

LIFESTYLE
Postoji sedam vrsta ljubavi koje su pod utjecajem trenutnog stanja naših čakri. Prema njima, naša najaktivnija čakra najvjerojatnije će se povezati s našim trenutnim odnosima pa čak i odrediti hoće li trajati ili ne.

Pa, kako se vaši odnosi podudaraju?

1. Korijenska čakra

Naša korijenska čakra korelira s našim dubokim i urođenim prvobitnim nagonima. Nazivaju je čakrom za preživljavanje.

Većina tih odnosa bila je slučajna, a gotovo uvijek počinju kao slučajni susreti. Međutim, kad im se energija poveže, gotovo ih je nemoguće razdvojiti.

2. Sakralna čakra

Ako obje strane u vezi imaju aktivne sakralne čakre, osobe uistinu uživaju u jednostavnim životnim zadovoljstvima. Ovaj par je također obično više povezan i sposobniji je međusobno bolje komunicirati nego većina.

Međutim, s druge strane, kada su vaše sakralne čakre neuravnotežene – to može biti kaotična noćna mora!

3. Čakra solarnog pleksusa

Ljudi s aktivnom čakrom solarnog pleksusa doživljavaju više energije, samopouzdanja, ispunjenja i visoke razine vlastite vrijednosti. Kada su uravnoteženi, oni se uglavnom osjećaju zadovoljni, piše Awareness act.

Ali, ako ta energija postane pretjerano aktivna – može rezultirati narcisoidnim ili egoističnim osobinama koje su nezdrave za trajnu vezu.

4. Srčana čakra

Srčana čakra upravlja sposobnostima koje se tiču ​​ljubavi, bez obzira je li to ljubav prema sebi ili ljubav u našim odnosima.

Ako je aktivna tjera nas da volimo bez granica, a ako je neaktivna da ne možemo vjerovati, opet je njezin utjecaj tu.

5. Grlena čakra

Naša komunikacijska čakra leži unutar našeg grla i ona je energija koja nas tjera da iznesemo poantu i kažemo kako se osjećamo. Ova čakra može biti u visoko-aktivnom stanju u kojem nam omogućuje rječito i koncizno komuniciranje.

To dovodi do boljih veza, jer otvorena komunikacija vodi do povjerenja i odanosti. I obrnuto, ako je preaktivna …. U budućnosti može doći do intenzivnih svađa u paru koji dijeli ovaj pretjerani tok.

6. Čakra trećeg oka

Kad su u ravnoteži, parovi s aktivnim čakrama trećeg oka dobro se slažu – tako dobro, zapravo, da je to rijetka pojava. Zajedno oni tvore moćni par koji živi skladno i ostaje zajedno godinama.

Oni dijele intuitivno razumijevanje i duboku empatiju toliko da su ono što većina nas smatra srodnim dušama.

7. Krunska čakra

Parovi koji imaju aktivne krunske čakre obično su vrlo zanimljivi. Iako njihov fizički život može postati nepostojeći, samo zato što je par uvijek usredotočen na evoluciju i guranje naprijed, uzrokujući da njihova veza bude slična uspješnom poslovnom partnerstvu.

To je jedinstvena, ali visoka razina ljubavi, jer je povezana s našom čakrom koja nas povezuje s božanskim. To je veza između dva plamena o kojoj većina nas samo sanja.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Izvor

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.