Mala pekara na obali (audio knjiga)

Audio knjige

Poli Voterford je konačno stavila tačku na iscrpljujuću ljubavnu vezu. Dok su komadići njenog slomljenog srca još uvek padali na pod, shvatila je da ne može sebi da priušti stan koji su nekada delili. Njena odluka bila je brza i hrabra: otići će kilometrima daleko, do male i zaboravljene obalske varoši u Kornvolu. Tamo će započeti nešto novo, i to iznad napuštene radnje gde je vreme stalo.

Da bi umirila oluju u svojoj duši, Poli se okrenula nečemu što je oduvek volela: pečenju hleba. Ono što je započelo kao način da popuni vreme vikendom, ubrzo se pretvorilo u pravu strast. Dok su njene ruke mesile, premetale i gnječile testo, njene vekne su postajale sve bogatije i mirisnije. Nije prošlo dugo pre nego što su počele da stižu ne samo pohvale, već i komplimenti iz neočekivanih izvora, kao što je lokalni pčelar, koji je sa sobom donosio teglice meda i svoju šarmantnu pojavu…

Mala pekara na obali, mesto gde se smeh meša s emocijama, a miris sveže pečenog hleba ispunjava svaki kutak, postaće mesto Poliine renesanse. Dok dodaje oraščiće, semenke, čokoladu i med u svoja peciva, ona polako slaže delove svog života, otkrivajući snagu koju nije ni znala da ima.

Priča o Poli je topla i puna nade, sa dovoljno drame da vas drži na ivici stolice, ali i uz obilje osmeha i radosti. Zavirite u njen svet, gde se u mirisu sveže pečenog hleba i zvucima valova koji udaraju o obalu krije priča o ponovnom rođenju i o tome kako ponekad moramo otići daleko da bismo pronašli dom.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje