Božić u Kapkejk kafeu

Audio knjige


Pripremite se za magičan Božić zajedno s Isom, Ostinom, Perl i Kerolajn!

Isi Rendal, sjajna vlasnica Kapkejk kafea, nalazi se na vrhuncu sreće. Ljubav joj cveta, okružena je prijateljima koji su joj poput porodice, a njen posao je sve uspešniji. Ipak, njene saradnice Perl i Kerolajn nisu toliko oduševljene dolaskom snega i praznika, ali Isi se veseli svakom trenutku. Sve izgleda savršeno… dok njen dečko Ostin ne dobije neočekivanu poslovnu ponudu koja bi ga mogla odvesti daleko, u Njujork. Suočena s mogućnošću veze na daljinu, Isi se pita da li njihova ljubav može opstati.

Dok kafe postaje epicentar božićne groznice, a potražnja za njenim divnim poslasticama raste, Isi oseća pritisak sa svih strana. Kako da se izbori s poslovnim izazovima i usamljenostima u srcu? Ovog Božića, Isi će morati da pronađe hrabrost i odlučnost da prevaziđe sve prepreke i da usmeri svoje emocije ka onome što joj je zaista važno.

Ove godine, Isi će pokazati da je u stanju da napravi pravo čudo uz pomoć svojih recepata, ljubavi prema prijateljima i, naravno, cimeta. Pripremite se za Božić ispunjen toplinom, ljubavlju i, naravno, neodoljivim kapkejcima.

Zato, obradujte sebe i svoje najdraže uz novi roman Dženi Kolgan, ispunjen mirisom praznika, prelepim božićnim receptima i pričama koje će vas podsetiti da je svaki trenutak prilika za sreću, ljubav i slatke uspomene.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje