Istina: Nijedan muškarac vas neće trpiti ako imate ovih 5 osobina

LIFESTYLE

Poznato vam je da postoje neke osobine koje muškarci ne vole kod žena, ali znate li da postoje i one koje toliko ne mogu da podnesu da bi mogli da vas ostave zbog njih? Evo kojih pet stvari ih najviše odbija.

Opsjednutost karijerom


Ovdje nije riječ o ženama koje žele da budu odlične u onome što rade. Takve žene muškarci poštuju i dive im se. Ovdje se misli na žene koje su opsjednute svojim poslom, prevelike su radoholičarke, nemaju vremena za svog partnera, jer ne izlaze iz kancelarije, a jedino što im je bitno jeste položaj u firmi.

Zloba


Baš niko ne voli zlonamjerna bića. Muškarci žele da njihove ljepše polovine budu jednostavne i drage. Vaša ljepota će ga privući, ali ako ste zle prema ljudima oko sebe, postaćete odbojne svom partneru i budite sigurne da će vas zbog toga ostaviti.

Neprestana priča


Kao što žene vole da pričaju, vole i muškarci. Oni se otvaraju osobama koje su im bliske, a ako mu vi ne date priliku da dođe do riječi, počeće da se osjeća kao da ga gušite. Osim toga, doživljavaće vas i kao nekoga kome je stalo samo do sebe same.

Negativnost


Svako voli da ima pozitivnu osobu kraj sebe. Ako se stalno žalite na nešto, misliće da ste slabe, a i to će početi negativno da djeluje na njega. Niko ne želi da bude sa ženom koja ga čini nesrećnim, zar ne?

Pretjerana posesivnost


Svaki muškarac želi da bude voljen i želi da zna da se neko uvijek brine za njega. Ali ako se ponašate kao da posjedujete svog partnera i ljubomorne ste kada on priča s nekom drugom ženom, dajete mu do znanja da ste nesigurne, a to mu se neće svidjeti.

Izvor: Stil

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Izvor

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.