1110

Mister Casanova

Vikend ljubići

Pogledala je prema njemu kada se odjednom pojavio iz sjene i pošao prema njoj krecuci se po bijelom pijesku. “Želio bih te dodirnuti”, zamolio je, rukom prelazeci po njenomobrazu. “Želim te voljeti.”
“I ja želim da me dotakneš”, promrmljala je, ostavši bez daha. “Želim da me voliš.”
Kako je uzbudjujući bio ton njena glasa. Zavodljiv i primamljiv, ovog je muškarca obožavala kao niti jednog u cijelom svom životu.
Na treptavoj mjesecini izgledao je poput statue. Bez daha, promatrala je kako rucnik klizi niz njegove bokove i kako zatim razvezuje cvor njenog saronga. I kada je sarong pao na zemlju, privio ju je u svoje narucje. Zabacila je glavu i sklopila oci, osjecajuci njegovu toplinu svakim djelicem tijela. Njegove ruke prešle su preko njenih bokova i pomilovale njenu svilenkastu kožu.
Prohladni nocni povjetarac milovao je njihova gola tijela. Srce joj je kucalo kao ludo. Sve oko nje utopilo se u srebrnkastu mjesecevu svjetlost. Drhtavom rukom dodirnula je njegovo rame.
Kada je rukama obuhvatio njene grudi, tiho je uzdahnula i željno se privila uz njega.
Njeni prsti milovali su njegova mišicava ledja. Odjednom više nije mogla izdržati njegove nježnosti i još se više privila na njegove grudi. Spustio je glavu i još strasnije ju poljubio.


Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se