Čista radost

Vikend ljubići

Žustro je koračala po sobi preskačući garderobu razbacanu po podu. Kao diplomirani istoričar, radila je u muzeju, ali je oscćala da njeno interesovanje za posao jenjava iz dana u dan. Otac joj je bio akademik, pun oduševljenja za arheologiju kojom se bavio, a ona je detinjasto verovala da će naslediti njegov entuzijazam. U poslednje vreme osećala je da je sve što je naučila o prošlim vremenima toliko daleko od nje da je naprosto van dometa njene mašte, pa tako i njenog interesovanja. Njoj je život, koji se odvijao u tom trenutku, bio mnogo značajniji od onog vekovima ranijeg. Međutim, pravac u kojem se kreće njena karijera nije bio goruće pitanje. Mnogo ju Je više mučila dilema u vezi s Harljem I sve je više podvlačila liniju ispod te ljubavne veze, koja je obećavala.
Ilari je veoma zgodan i to je pre činjenica nego njeno mišljenje. Ali ponekad joj je smetao upravo njegov izgled, jer je to još više učvrstilo njegovo nadmeno držanje i preterano samopouzdanje.
Rili su različiti i u nekom trenutku suprotnosti su ih i privukle. Mona, nožne puti i kestenjaste kose, visokih jagodica i prekrasnih smeđih bademastih očiju sa zlatnim tačkicama. i on, plavokos i plavook, gotovo arijevskog izgleda-. Međutim, Han je osećao izraženu potrebu za disciplinom i redom, a to je nju sve više nerviralo, kao i njegova netolerantnost i dominantna priroda. S njim se ni oko čega nije mogla dogovoriti, retko kad je prihvatno tuđe mišljenje. Kako je leto bilo u punom jeku, sve je više razmišljala o budućnosti i u njoj nije videla Harija. Trudila se da ceni njegovu potrebu za radom, ali ju je izluđivalo to što je sve moralo biti pod konac i što je s potcenjivanjem komentarisao njen pomalo nesređen način života. Veza bi mogla biti idealna kad bi sve uvek bilo onako kako on želi.

PRIDRUŽI SE I ČITAJ SVE NA SAJTU
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje