Sećanje na ljubav

Vikend ljubići

Bacila je pogled na svoju figuru u velikom ogledalu pričvršćenom za vrata kupatila dok je pokušavala da ukroti nemirnu kosu.
Još uvek je imala devojački stas s blago naglašenom muskulaturom, što je bila posledica stalne fizičke aktivnosti, plivanja i povremenih odlazaka u teretanu.
Počela je da utrljava mleko za telo još uvek se kritički odmeravajući. Visoka i vitka, u dvadeset devetoj godini imala je figuru na kojoj bi joj većina žena pozavidela, čak i one mnogo mlade od nje. Grudi su joj bile čvrste i bujne, struk uzan, kukovi obli a duge noge savršeno izvajane. Na nežnom licu pravilnih crta dominirale su krupne zelene oči i pune usne. Kratko ošišana rideplava kosa s krupnim, prirodnim loknama nemirno joj je, u pramenovima, padala na čelo. Šta god uradila, svoju kosu nije mogla da ukroti a sasvim kratke, muške frizure nije volela dok bi joj duga kosa oduzimala previše vremena. Učinila je poslednji pokušaj da dovede kosu u red i konačno je odustala.
Čim je izašla na palubu, zadovoljno uzdahnuvši, okrenula je lice prema jutarnjem suncu i nekoliko trenutaka uživala u njegovim toplim zracima. Oko nje je vladala velika užurbanost jer se boravak ekipe bližio kraju i svi su želeli da urade što više pre nego što podignu sidro i vrate se u luku.


PRIDRUŽI SE I ČITAJ SVE NA SAJTU
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje