Grofova ljubavnica

Vikend ljubići

Ponovo je pogledala na ručni sat, a zatim u pravcu ulaznih vrata prepunog restorana. Strah joj je strujao telom, ali i još jedan osečaj, snažniji od svega što je dotad doživela. Nije joj bilo ni na kraj pameti da bi tako nešto mogla osećati prema muškarcu koga je upravo čekala.
Morala je ponovo da ga vidi. Želela je da ga gleda kako sigurno korača kroz prostoriju znajuči da će svi pogledi biti u njega uprti. Njemu niko nije mogao odoleti i bio je toga svestan. Čak ni ona. Nikad ga nije odbila, učinila je sve što je zahtevao od nje. Bila je opčinjena od prvog trenutka kad ju je pogledao onim tamnim očima, i u trenu je shvatila da je on jedini muškarac na svetu pored koga se tako oseća.
Počele su da joj naviru uspomene na dan kad su se prvi put sreli…
Čitava rimska elita sjatila se u umetničku galeriju na otvaranje izložbe. Konobari su, nudeći na poslužavnicima šampanjac i kanapee, elegantno šetali kroz mnoštvo i Kira je posegnula za punom čašom.
Uklapala se u to društvo iako se ne može reći da je plemićkog porekla. Naime, njen očuh bio je milijarder Stefano Bjanki i odmalena se kretala u elitnim krugovima.
Obukla je tamnoplavu svilenu koktel-haljinu prestižnog modnog brenda i time se nije posebno isticala, jer su žene uglavnom nosile skupocene haljine, ali je njeno lepo lice privlačilo pažnju. U očima joj je plamtela vatra, a pune usne nagoveštavale su senzualnu prirodu. Muškarci su je zainteresovano gledali između ostalog i zato što je na izložbu došla bez pratioca.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje