Istraživanje otkrilo: Da li moderni muškarci kraj sebe žele brinetu ili plavušu?

Životni stil

Pitanje o tome da li muškarci više vole plavuše ili brinete, aktuelno je godinama u nazad. 

Mnoga istraživanja pratila su decenijama, kako se, na ovu temu, muški ukus menjao, a najnovija istraživanja idu u prilog damama svetle kose.

Najnovije istraživanje sprovedeno u Minessoti pokazalo je da su modernim muškarcima privlačnjije plavuše od brineta i crnokosih žena.

Ispitanicima su, tokom istraživanja, prikazivane fotografije žena crne, smeđe i plave kose, različitih dužina, na osnovu kojih je trebalo da procene njihovu narav, godine, fizičku privlačnost i da se izjasne da li bi bili u braku ili vezi sa njima.

Rezultati su otkrili da većina muškaraca preferira plavuše jer su im zanosnije i privlačnije, pa čak i mlađe izgledom, od žena sa smeđom i crnom kosom.

Ipak, kada je reč bila o odluci, da li bi sa nekom ženom bili u braku, pobedu su ubedljivo ponele brinete, jer muškarci plavuše smatraju koketnijima, što nije osobina koju bi želeli da uoče kod svoje žene.

Pročitajte i… Ovo smo svi radili: 6 grešaka zbog kojih se razočarate u ljubav

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Foto: GettyImages

https://www.lepotaizdravlje.rs/ljubav_i_seks/istrazivanje-otkrilo-da-li-moderni-muskarci-kraj-sebe-zele-brinetu-ili-plavusu/

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje