Ljubavna astro prognoza do 17.07 – Vodolije spremne na korak više, Djevice preispitajte sebe

Životni stilPred vama je detaljna ljubavna astro analiza. Kakve promjene možete očekivati na vašem polju ljubavi, astrolozi pojašnjavaju. 

Ovan: Vaše emocije i strast moguće da će biti naglašenije nego inače. Mogli bi da budete osjetljivi na sitnice. Svakako, neke od vas čekaju dobre ljubavne prilike, i skoro da nećete proći ne primjećeno kod suprotnog pola. 
Ako već budete imali priliku da uživate u nečijoj pažnji, to iskoristite, što da ne. Bik: Vrlo je moguće da će vaš ljubavni život zahtjevati neke nove odluke ili ozbiljnije razgovore sa partnerom. Ako vam se dese i određene nesuglasice, pokušajte ostati suzdržani, možda se radi samo o sitnicama. 

Više se posvetite stvarima koje će vas ispuniti bilo da ste slobodni ili zauzeti.  Blizanci: Vi biste mogli da očekujete dobar provod u narednim danima. Oko vas bi se mogla osjetiti pozitivna i “luda” energija, sa dosta ljubavi. 
Bilo da ste zauzeti ili slobodni, bićete okruženi pozitivnom atmosferom. Iskoristite naredne dane da uživate što više možete.  Rak: Ukoliko ste slobodni možda ćete imati više potrebe da bude sami i ostajete kod kuće. 

Međutim, ako se ipak odlučite za izlazak i druženje, postoji prilika za nova poznanstva, ali i vi da se osjećate bolje. Možete se emotivno napuniti pozitivnom energijom i kada su vaši prijatelji ili okolina u pitanju, ne mora uvijek nužno da se radi o ljubavnom odnosu. 
Lav: U vašem ljubavnom životu moguće su brige oko vašeg i partnerovog odnosa. Međutim, takvo stanje vam ništa korisno ne donosi. Sjednite i iskreno razgovarajte o svemu što vas muči ili brine. Oni koji su slobodni postoji mogućnost za nova poznanstva. 
Djevica: Postoji mogućnost da će vaš ljubavni život dosta zavisiti od vas i vašeg raspoloženja. Možda vam se javi i želja da se na kratko udaljite od vašeg partnera. Važno je da ne pretjerujete ni u čemu i da imate granicu. 
Ako je do vas i vašeg raspoloženja poradite na tome. Vaga: Za vas i vašeg partnera naredni dani mogu da donesu ljubavne nesporazume i nesuglasice. Moguće je da ćete se raspravljati oko beznačajnih stvari. 
Takođe, na postupke partnera ćete gledati sa netrepeljivošću, kao da jedva čekate da mu nešto zamjerite. Pokušajte malo da se opustite, biće lakše za oboje.  Škorpija: Kada je vaše polje ljubavi u pitanju, vi ćete težiti ka mirnoj luci. 
Oni koji su u vezama većinom će sve biti kao i obično i prepustićete se svakodnevnim vašim radnjama i aktivnostima. Oni koji su slobodni moguć je flert sa nekim koga već poznajte.  Strijelac: Za vas su mogući manji sporovi kada je ljubav u pitanju. 
Partner i vi ćete se možda raspravljati oko nekih manjih pitanja. Moguće je da će jedan partner biti malo sebičniji i da će mu nedostajati tolerancije. Sve u svemu, ako naiđete na problem, poradite na rješavanju istoga, ne tražite razlog za svađu. Pogotovo ne zbog sitnica. 
Jarac: Oni koji su u vezama imaće potrebu da što više vremena provedu sa partnerom i to sami. Prijaće vam atmosfera u vaša četiri zida. Nećete imati potrebe da puno izlazite. Oni koji su slobodni možda u narednim danima i nije najpovoljniji period za pronalazak ljubavi. Sačekajte, i ne gubite nadu. 
Vodolija: Osobe koje su slobodne, moguće je da ćete se u ovom periodu osjećati usamljenije nego inače. Znajte da je to samo prolazni period, i možda je najbolje da se samo posvetite sebi. Oni koji su u vezama, možda naredni period bude dobra mogućnost za korak više. Zajednički život ili vjenčanje. 
Ribe: Moguće da ćete naići na ljubavne poteškoće pa ćete biti spremni da tražite savjete. Osjećaj usamljenosti će biti blag, ali ipak prisutan. Ako već tražite savjete, gledajte da to bude od ljudi koji su pozitivni. Ovakvi dani su prolazni, prema tome ne brinite se previše.Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin – www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Preporučeni sajt

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje