Šta odnos muškarca prema majci govori o njemu?

Životni stil

Povezanost majke i sinova je velika, a sa psihološkog stanovišta, svaki muškarac koji neguje dobar odnos sa majkom ima puno više razumevanja prema ženama i bolji je partner. Obratite pažnju na njegov odnos s majkom jer on puno toga otkriva o njemu.

Ako…

Više ceni majčino nego vaše mišljenje

Moja mama to ne radi tako ili moja mama kaže rečenice su koje ne želi čuti nijedna žena. One su signal da vaš partner još uvek ne živi sopstveni život i nije stekao sopstvene vrednosti ili standarde. Jasno mu dajte do znanja da vi stvari radite po svom, a ne onako kako ih radi njegova mama.

Majka je ideal savršene žene

Što god mama kaže ili radi, uvek je i u svemu bolja od vas i vi se nikada nećete meriti s njom. Kada vam muškarac jasno da do znanja da na ovaj način gleda na svoju majku tj. na vas, onda je pravo vreme da mu kažete zbogom.

Uvek traži njeno mišljenje

Odlučnost je jedna od najprivlačnijih kvaliteta na muškarcu. Konsultuje se s majkom oko donošenje svake (pa i one najmanje ili nevažne) odluke, što je jasan znak da je potpuno nesiguran. Ako sam sebi ne veruje dovoljno da donese odluku, kako ćete mu onda vi verovati?

https://www.lepotaizdravlje.rs/ljubav_i_seks/sta-odnos-muskarca-prema-majci-govori-o-njemu/

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje