7 dokaza koliko loše muškarci podnose odbijanje

Životni stil

Zapravo nema ništa čudno u tome da muškarci imaju toliko problema s razumijevanjem tako jednostavne riječi kao što je – ne. Naime, od djetinjstva ih se uči – više ili manje indirektno – kako moraju štiti svoju muškost pod svaku cijenu. Stoga, bilo kakav napad na svoju muškost (a vaša odluka o prekidu ili pristojno ne u poruci to definitivno jest) shvaćaju krajnje osobno i zauzimaju borbeni stav. Evo priča kako je to izgledalo u inboxima 7 različitih žena…

1. “Upoznali smo se na Tinderu, malo smo se dopisivali i onda me je pozvao van. Imala sam već dogovoren izlazak s frendicama pa sam rekla da ne mogu i spremila mobitel u torbicu. Nakon deset propuštenih poziva, kada sam stigla kući, krenula sam mu odgovoriti na zadnju poruku da bih vidjela da me blokirao.”

2. “Izašla sam s jednim tipom, koji je bio toliko uskogrudan da je u prvih 15 minuta našeg susreta uspio izvrijeđati doslovno sve od vegana, preko fitness entuzijasta, do Židova. Kada smo popili prvo piće i on me pitao hoću li još jedno, rekla sam ne i krenula vaditi novčanik. Sada je možda dobar trenutak da spomenem da smo sjedili za šankom. Osjetila sam njegov bijesni pogled uperen u mene, a onda je rekao: “Ako ideš kući nakon jednog pića, onda ti plati.” Odgovorila sam da ću platiti samo ako on ode istog trena. Konobar za šankom je čuo naš razgovor i umiješao se – rekao mu je da on ode, a mene počastio još jednim pićem. Kasnije mi je moj dejt slao poruke kako sam se zapravo htjela seksati s tim konobarom.”

3. “Izlazili smo tek nekoliko tjedana i kada sam ga pozvala kod sebe, posvađao se s mojom cimericom. Kasnije sam mu poslala poruku kako stvari između nas ipak neće ići, a on mi je odgovorio “Da si pametna, znala bi koliko mi je stalo do tebe” velikim tiskanim slovima.”

 profimedia-0217811482

4. “Bila sam vani s frendicama i neki mi je dečko prišao i pokušao plesati sa mnom. Pristojno sam ga zamolila da se makne jer nisam zainteresirana, a on me je napao da ionako nije htio ništa sa mnom jer sam najdeblja i najružnija u našoj grupi.”

5. “Prije nego što sam prohodala sa svojim trenutnim dečkom, jedno sam kratko vrijeme izlazila s tim jednim tipom. Kada sam odlučila prekinuti s njim, on me izvrijeđao da sam glupa i ružna, a onda mi se nastavio javljati svaki dan, dok mu jednom moj novi dečko nije odgovorio na poruku.”

6. “Morala sam tražiti zabranu pristupa za svog bivšeg dečka. Nakon što sam prekinula s njim neprestano me maltretirao, a kad sam blokirala njegov broj, počeo me nazivati s drugih mobitela. Čak je kupio aplikaciju, koja mu je omogućila da me zove s drugih brojeva. Uvijek se pojavljivao na mjestima na koja sam izlazila i radio scene. bilo je strašno.”

7. “Pozvao me je kod sebe da gledamo film. Film nije došao ni do polovice kada ga je zaustavio i rekao “Nećemo valjda ovo gledati do kraja?” i krenuo me ljubiti. Kada sam rekla da nisam zainteresirana, počeo mi se smijati i rekao kako sam ja sve krivo shvatila i da on ionako ne bi htio ništa sa mnom.”

I onda su žene komplicirane?!

Cosmopolitan.hr

http://www.cosmopolitan.hr/clanci/ljubav-seks/7-dokaza-koliko-lose-muskarci-podnose-odbijanje

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje