Boginja jutarnjeg rumenila

Ljubići free

Dok je posmatrala usnulog Daglasa, Aurora nije mogla a da ne pomisli na to koliko dugo mje videla nagog muškarca. Takođe je bila dovoljno iskrena da zaključi kako tako zgodnog muškarca, kakav je Daglas bio, nikada pre nije videla.
Daglas ne samo da je imao kao izvajano telo, ono je odisalo izdržljivošću i snagom. Kontroli Aurorinog uma je izmakla pomisao koja se ticala toga kako je Daglas vodio ljubav… Mogla je da pretpostavi da je bio vrk) vešt kao ljubavnik, da je voleo seks, da je i u njemu maksimalno uživao, kao i u svemu ostalom.
Ponovo, za razliku od nje, koja nikada nije iskusila istinsko erotsko zadovoljstvo.
Nečujno je uzdahnula i ispružila ruku, kako bi dodimula Daglasa po ramenu. Odustala je od ideje da ga naglo probudi, kako se ne bi, trgnut iz sna, nehotice sasvim ogolio pred njom.
Daglas je polako otvorio oči, kada je osetio Aurorinu ruku na svom ramenu. Pre nego što je ona stigla da se odmakne, uhvatio ju je za članak i povukao je ka sebi.
izgubivši ravnotežu, Aurora je pala na krevet, ali se zadržala na kolenima. Daglas ju je tada još jače povukao ka sebi, navodeći je da izgubi oslonac. Nakon toga mu nije predstavljalo problem da je vesto okrene na leđa i prekrije je svojim telom.
Težina Daglasovog tela je na čudan način uticala na Auroru. Još više to što je on sasvim približio svoje lice njenom, toliko, da je osećala njegov dah.
Mirisao je na alkohol, ali i na pastu za zube, kao i na sredstvo za ispiranje usta. To je značilo da je oprao zube, pre odlaska na spavanje. Aurora je mnogo toga lošeg mislila o Daglasu, ali nikakvu zamerku nije imala na to koliko je bio uredan i koliko je vodio računa o dentalnoj higijeni.
I tada joj se miris njegovog šampona nametljivo uvlačio u nozdrve, dok su joj prsti, vođeni sopstenom voljom, prosto klizili po njegovoj negovanoj, glatkoj koži. Kao nikada Dre ie oostala svesna toea koliko ie bio leD. oraktično savršen.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.