1637

Zaljubljeni kralj

Free ljubići

Njegovo Visočanstvo kralj Maximilian ustao je s divana na kojemu je ležao i odložio čašu. “Moram se vratiti”, rekao je. “Mais non, mon Brave!”
Uzvik je došao od žene koja je promatrala svoj odraz u ogledalu. Nije gledala svoje lice koje je bilo vrlo privlačno, već ogrlicu od rubina i dijamanata koja je ukrašavala njen bijeli vrat.
“Ne smiješ otići tako brzo”, rekla je.
Njezin očaravajući naglasak je pretvorio njen glas u nešto vrlo privlačno. Kao da je pomislila da prosvjed nije dovoljan, približila se kralju puštajući da se njen negliže od šifona i čipke rastvori.
“Misliš li da mi tvoj poklon pristaje, Mon Cher?” pitala je stojeći ispred njega.
Nije gledao ogrlicu već prekrasno tijelo ispod nje koje je već oduševilo Pariz. La Belle, to je bilo njeno umjetničko ime, se znalački nasmiješila i vrlo polako laganim pokretom ramena dopustila da njen negliže padne na pod do bosih stopala. Njena koža je bila vrlo bijela, struk tanak, a njene grudi i bokovi su bili oblikovani tako savršeno da se malo koj a žena mogla pohvaliti takvim tijelom. Stajala je dramatično mirno, promatrajući kako kraljeve oči upijaju njeno tijelo. Ispustivši tih i nejasan uzvik, krenula je prema njemu i ovila ruke oko njegovoga vrata, a onda su njene usne potražile njegove


Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje