500

Lov na muževe

Vikend ljubići

Andrina je donijela odluku. Njene predivne sestre, same na svijetu, bez novca, zatočene u provinciji, nikada neće naći odgovarajuće muževe. Andrina će poći u London s namjerom da zamoli vojvodu od Broxbournea da uvede njene sestre u visoko društvo, a njihova ljepota će učiniti ostalo.
Gledajući svoje mlade sestre kako blistaju na bezbroj zabava i balova, Andrina je uživala u nevjerojatnom uspjehu svoga plana.Ali, predvidjela je jednu stvar: brinući se za budućnost svojih sestara nije primijetila da
je ludo zaljubljena.


“Riješila sam problem!”
Vrata sobe za ručavanje naglo su se otvorila i veseo, raspjevani glas je nastavio:
“Cijelu sam noć ležala budna razmišljajući o tome i sad točno znam što moramo učiniti!”
Nakon njenog naglog ulaska u sobu dvije mlade žene, koje su sjedile za stolom, pogledale su je. U njihovim očima tinjalo je uzbuđenje kad su je upitale:
“Što si odlučila? Andrina, reci nam brzo! “
Andrina je prošetala sobom i sjela na uzglavlje stola.
Gledajući tri sestre bilo je nemoguće zamisliti da negdje drugdje na svijetu postoje tri djevojke toliko lijepe, a ipak tako međusobno različite. Andrina je bila najstarija i najmanje privlačna.
Druga sestra, Cheryl, imala je osamnaest godina i bila je tako ljupka da bi većina ljudi ostala bez riječi od njene ljepote kad bi je vidjeli. Imala je zlaćanu kosu boje zrelog kukuruza, plave, prozirne oči boje drozdova jajeta i ružičasto-bijelu put koja je podsjećala na kremu od jagoda. Što više, bila je vitka i elegantna, profinjenih kretnji.
Sharon, najmlađa sestra, od oca je nasljedila tamnu kosu, put boje magnolije i oči koje su katkad bile plave, a katkad purpurne u svojoj dubini.


Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje