Iza zatvorenih vrata

LJUBIĆI

Mič je studirao poslednju godinu prava na Harvardu. Polako i pažljivo pomogao joj je da prihvati porodičnu tragediju, i olakšao joj prve problematične tinejdžerske godine. Često se sećala tih dana sa izmešanih osećanjima veselja i stida, jadan Mič! Morao je da izlazi na kraj s njenim problemima sa mnogo takta i razumevanja. Vrlo je retko gubio strpljenje.
Posle mature, Mič se pridružio jednoj poznatoj pravničkoj firmi. Ali posle samo nekoliko meseci, Džejk Elam je ponudio Miču mesto u njegovom akcionarskom društvu. Njih dvojica su se upoznali kada je Mič bio na prvoj godini prava, a Džejk na poslednjoj. Među njima se tada razvilo veliko prijateljstvo.
Megan je često viđala visokog, zgodnog, Mičovog prijatelja. Megan se u njega zaljubila sa četrnaest godina. Jednoga dana je izgubila sve iluzije kada se Džejk pojavio sa svojom devojkom kod njih.
Njena reakcija bila je potpuno spontana. Uopšte nije planirala da po njenoj lepoj haljini prospe sok od paradajza, ali kada se to desilo, osećala se mnogo bolje. Ni sama nije znala zašto Mič nije pokazao uobičajeno bratsko razumevanje. Jedino se Džejk iskreno nasmejao, ali je prestao da dovodi svoje devojke.
Sledeće dve godine Megan i njena najbolja drugarica Suzi Kombs ponašale su se kao prave male dame. Posle mnogo rasprava i suza, Suzini roditelji su se složili da Megan i ona žive u jednom stanu i pohađaju poznatu školu za sekretarice. Ubrzo zatim, Mič je prihvatio posao u Džejkovoj firmi.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se