Dvostruka radost

Vikend ljubići

“Obukla je dvodelni kupaći kostim u boji bakra, na minijaturnom donjem delu s obeju strana bile su karike, a ista takva karika bila je i na gornjem delu povezujući korpe, u kojima su se ugnezdile njene lepe, oble i bujne dojke.
Izgledala je veoma lepo i… izazovno. Patrik i njegovi prijatelji zagledali su se u nju, kao da je sad vide prvi put. Zanemeli su prekinuvši svaku dotadašnju aktivnost, činilo se da su se čak i morski talasi primirili.
Pred njima je bila izuzetno dobro građena devojka, ženstvenog tela, zaobljenog baš tamo gde treba… Grudi su joj bile nešto krupnije, bokovi skladno zaobljeni, a struk tanak. Duga crna kosa padala joj je u slapovima niz leđa, a taj kontrast između crne kose i svetlog tena još je jače isticao Lorinu lepotu.
Na nogama je imala japanke, pa ih je izula i, uhvativši zbunjenog Patrika za ruku, povela ga je u vodu. Momci su ih veselo dočekali prskajući ih vodom uz razdragani smeh.
Posle kupanja i sunčanja tek toliko da se posuše, kratko su predahnuli u bungalovima, pa su se presvukli i otišli na teren za basket. Morali su malo sačekati, jer je jedna ekipa mladih već bila tamo, a termin im je isticao za desetak minuta.”

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje