Otkrijte najbolji savjet za veze ljubavnog gurua…

Životni stil

Jana Hocking tvrdi da žene često bez potrebe komplikuju odnos sa muškarcima, a zatim je podijelila svoj stav o tome kakav pristup žene treba da imaju da ne bi bile razočarane partnerima.

“Baš kao što mi često mislimo da su muškarci užasno komplikovani, na isti način su i oni zbunjeni našim ponašanjem”, naisala je Jana, savjetujući ženama da vrlo jasno kažu svojim partnerima šta žele jer će ih to poštedjeti mnogo problema.

“Oni su beznadežni u pokušajima da shvate šta želite. Hoćete da vas pozove na sastanak? Recimte mu! Želite simpatičan mali poklon? Recite mu! Želite da počne da radi nešto po kući? Da… znate šta slijedi… RECITE MU! Možda treba da počnemo da im govorimo stvari direktno, onako kako i oni to rade”.

Kolumnistkinja je takođe napomenula da su muškarci vizuelna bića i da često i ne primjećuju neke detalje koji su ženama važni.

“Pa, dame, vrijeme je da budete malo određenije. Umjesto da kažete, ‘dušo, voljela bih da budeš malo romantičniji’, pokušajte da mu detaljno objasnite šta želite da radi i kako da se ponaša. Do detalja”, zaključila je.

Njeni savjeti imaju smisla s obzirom na to da stručnjaci često ističu kako je dobra komunikacija najvažnija za zdravu vezu, a direktno izražavanje potreba jedan je od načina da se to postigne.

mondo.rs

cottonbro via Pexels

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje