Ove su romatnične geste zapravo znakovi za uzbunu

Životni stil

Iako nas romantični filmovi uvjeravaju da su velike romantične geste super i zapravo, svi mi čekamo nekoga tko će nas oboriti s nogu, pretjerana je romantika često prikriveni znak za uzbunu.

Jako rano izjavljuje ljubav

Jedno je ako vam da do znanja da mu se sviđate i da bi volio graditi ozbiljniji odnos s vama, a u potpuno drugu kategoriju spadaju izjave, kao npr. “Ti si moja srodna duša” ili čak “Volim te” nakon svega tjedan dana viđanja. Takva je impulzivnost karakteristična za narcisoidne ljude i freakove kontrole.

Dijele previše osobnih detalja na prvom dejtu

Pogotovo ako se radi o detaljima iz bivših veza! Postoji razlika ako se dotakne zajedničkog putovanja s bivšom jer ste pričali o putovanjima i ako krene nabrajati što ga je sve smetalo kod bivše, bez da ste zapravo pitali. Onda vjerojatno nije spreman za novu vezu.

Stalno vam šalje poruke

Prvo smo vrijeme u novoj vezi svi uzbuđeni i često ne možemo dočekati da opet vidimo novog dragog. Međutim, ako vam svakih 5 minuta pošalje meme ili, još gore, vas svako malo ispituje gdje ste i s kim ste, to onda prije znači da ne zna poštivati granice i da bi kasnije mogao postati posesivan.

Želi stalno biti s vama

Opet, ako vam pošalje slatku poruku s posla o tome kako mu falite, nema razloga za paniku. Ako doslovno non – stop želi da budete zajedno, imate problem. Oboje morate imati vremena za obitelj, posao i prijatelje, a i za same sebe. Ako mu to već u početku nije jasno, sumnjamo da će mu ikada postati…

Cosmopolitan.hr

http://www.cosmopolitan.hr/clanci/ljubav/ove-su-romatnicne-geste-zapravo-znakovi-za-uzbunu

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje