ZA SIGURNU BUDUĆNOST: Četiri kvaliteta koja zrela žena traži u muškarcu za ceo život

Životni stil

Kao devojčice, “gubile smo glavu” za zgodnim momcima, za kojima se okretala svaka druga, međutim, tokom sazrevanja, shvatile smo da pored sebe želimo muškarca, koji ima neke sasvim druge kvalitete, koji ga čine onim pravim za nas.

Zrela žena, koja zna šta hoće od života, pored sebe želi partnera, koji će joj biti ravnopravan i sa kojim će ruku pod ruku moći da grabi prema svojim ciljevima. One od svojih partnera očekuju sledeće kvalitete:

1. Odvažnost i smelost

Ona pored sebe želi muškarca, koji će se boriti za sebe, a i za nju. Onog, kome neće morati da objašnjava koji je sledeći korak ili ispravan postupak, zrelog a odvažnog, koji će se izboriti za svoje mesto pod suncem. Uz to, na njega uvek može da se osloni i da bude sigurna da će joj on rešiti sve probleme.

2. Spremnost da voli

One uz sebe žele muškarca koji ume da pokaže svoja osećanja. Poklanjaće joj potrebnu pažnju i pružiće joj podršku i utočište, a to je sve što joj treba.

3. Iskrenost

Muškarac koji je spreman na otvoren i iskren razgovor, neće bežati od problema, postupno će rešavati svaki sukob i ukazivaće vam na svaku poteškoću, a to je upravo ono što zrela i odgovorna žena želi.

Uz ovakvog partnera ona neće imati razloga da bude nesigurna u svoju budućnost i donosiće velike odluke bez straha, jer zna da će uvek imati na koga da se osloni!

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

 

 


Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje