Postoji 5 različitih načina da volite, ali za kakvu ljubav se treba boriti?

LIFESTYLE

Svi znamo da je ljubav bojno polje, ali da li je svaka ljubav vredna borbe? Verovatno ne. Nije svaka ljubav ista i upravo zbog toga smo često u nedoumici šta je  prava ljubav zapravo. Možda nije svaka ljubav ona prava, ali to ne  znači da nije čista i vredna. 

Prava ljubav je jednostavna. Nije uvek lako, ali ne budi ni  konstantno osećanje pritiska. Kada sa nekim odlučite da gradite budućnost, uspostavite harmoniju između svih suprotnosti, to znači da vam se dešava prava ljubav i da je naišla  prava osoba za vas. Na takvom odnosu treba raditi i ulagati,  ali je vredno! Za  takvu ljubav se treba boriti!

Teška ljubav

Ljubav koja je stroga. Ovo je  ljubav koja će vas držati na zemlji, koja od vas  zahteva da budete odgovorni. Imaćete partnera koji vas kontroliše i odlučuje kakvi  biste trebalo da budete. Ponekad suprotna  strana oseća strah,  ali ne odlazi jer oseća da je to ljubav kakva mu je potrebna i kakvu zaslužuje. U ovakvom odnosu moguće je da oba partnera izvuku najbolju verziju sebe, ali da li je ljubav u tome  da vidimo kakvi bismo mogli biti, ili u onome kakvi jesmo?

Pročitajte i…Kako znati da li je vreme da raskinete?

https://www.lepotaizdravlje.rs/ljubav_i_seks/postoji-pet-razlicitih-nacina-da-volite-ali-za-kakvu-ljubav-se-treba-boriti/

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.