Evo šta muškarci zaista primjećuju u krevetu

Životni stil

Često smo obuzete nesigurnošću i kompleksima i kvarimo zadovoljstvo u intimnom činu i sebi i muškarcima. Muški svijet nam uporno poručuje da treba da se opustimo i uživamo, ali kao da im ne vjerujemo baš sasvim ili kao da ne znamo odakle da počnemo.

Pa, da počnemo od onoga od čega strahujemo, što nas postiđuje i što nam ometa prepuštanje uživanju – pitamo se da li oni primjećuju na nama sve ono zbog čega smo nesigurne? Muškarac vjerovatno neće primijetiti tvoje suve pete, lak koji je počeo da se ljušti, propuste u depilaciji i neuspjelu frizuru niti će te, kad se svučeš, zagledati kritički, jer je uočio onih nekoliko strija i malo celulita.

A pri pogledu i dodiru onih oblina, koje se trudiš da prikriješ odjećom i zbog kojih se stidiš i osjećaš se nezgrapno i nesigurno kad si gola, pred njegovim pogledom uglavnom će se odmah desiti ono najneophodnije za uspješan intimni odnos – dobiće erekciju. On primjećuje ono što mu se sviđa i uzbuđuje ga i krajnje je vrijeme da prihvatiš sebe, da zavoliš svoje tijelo i da se oslobodiš kočnica zbog svojih kompleksa:  nesputano uživanje, inicijativa, seksipil – to je ono što on primjećuje.

Tvoje ubrzano disanje i uzdasi


Kad čuje kako ti se ubrzava dah dok te dodiruje, kako uzdahneš kad te privije uz sebe, to će sigurno primijetiti, jer to su smjernice koje mu govore da ti prija ono što radite, da si uzbuđena i da ga želiš.

Primijetiće tvoje ukrućene bradavice


Bradavice reaguju na senzacije i kad si jako uzbuđena ili blizu orgazma, one se ukrute – još ako ih sama dodiruješ da bi pojačala uzbuđenje ili staviš njegovu ruku na grudi, ili mu kažeš šta da radi, njegov entuzijazam će porasti, kao i njegovo uzbuđenje.

Tvoj miris


Svako ima specifičan miris tijela, a mirisi se tokom intimnog odnosa pojačavaju i ostaju na koži i posteljini nakon strastvene akcije. On osjeća tvoj miris, a osjeća ga i kad odeš, na svojoj koži i svuda oko sebe.

Tvoja razigranost i inicijativa


Muškarci obožavaju žene koje uživaju u intimnom odnosu i koje pariraju njihovoj požudi i razigranosti. Kad prva posegneš za njim, kad mu predložiš pozu koju želiš, kažeš mu šta da radi, onda je on siguran u sebe i spreman je da ti pruži zadovoljstvo na svaki način. To znači i da će primijetiti tvoju stidljivost, bojazan, ukočenost i nedostatak slobode i da će veoma cijeniti svaki pomak u tom smislu – svako želi pored sebe osobu koja je živo zainteresovana, koja učestvuje i reaguje.

Tvoji pokreti


Primijetiće i te kako slobodu i spontanost, kao i ukočenost i okijlevanje u tvojim pokretima. Kad se prepuštaš užitku, tvoje tijelo se kreće spontano ususret njegovom, nudiš mu se i izvijaš, omogućavaš mu da dublje prodire i da te bolje vidi, lice se grči, mišići napinju, a tijelo se u orgazmu ponekad nekontrolisano trese, kao da kroz tebe prolazi struja. To je fantastičan prizor i muškarac voli to da vidi – baš kao što i ti voliš da posmatraš njega, njegove izraze lica, pokrete kukovima, njegove napete ruke i nabrekle vene.

Tvoje obline


Možeš da odbaciš i svoje najveće komplekse i nesigurnosti – tvoj stomačić, koji nikako ne uspijevaš da skineš, obilna zadnjica i butine zbog kojih se osjećaš glomazno i prosto si ljuta na svoje obline, jer ne možeš da izgledaš kao što želiš, za njega je to rajska raskoš. On vidi i dodiruje ono što ga najviše uzbuđuje – meko, oblo i podatno ženstveno tijelo, koje treperi u njegovim rukama i reaguje na svaki njegov dodir.

Izvor: Wannabe Magazine

Autor: minimagazin.info

Sviđa vam se članak? Onda pogledajte i ovo:

https://www.minimagazin.info/2019/01/16/evo-sta-muskarci-zaista-primjecuju-u-krevetu/

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje