Rekla sam da: Kako su one znale da je baš on Pravi

Životni stil

Mnoge žene u srećnim brakovima tvrde, da su već pri prvom susretu sa sadašnjim mužem, znale da je on onaj pravi, a na pitanje koje svaka devojka celog života sanja, svojim izabranicima su bez razmišljanja rekle da.

Ako ste mislile da je onaj pravi, onaj zbog koga ste izgubile glavu, verovatno ste pogrešile. Pravi je onaj, sa kojim će sve biti spontano i jednostavno. Kada se onaj pravi pojavi pred vama, prestaju sve igrice, premišljanja i konačno je sve jasno, a on će vam bez zadrške svakodnevno pokazivati koliko ste mu bitni.

Srodne duše prepoznaće se po uzajamnom poverenju, strpljenju i požrtvovanju. Čak i kada među vama postoje krupne karakterne razlike, ako ste jedno drugom pravi, prevazići ćete sve, uz potpuno razumevanje i prihvatanje.

Pitali smo žene kako su znale da je baš on onaj pravi, a onda smo za vas izdvojili najčešće odgovore.

1. On je vaša bezuslovna podrška

Od prvog dana, on vas podržava u svakoj odluci koju ste doneli i vi bez sumnje znate da će tako biti do kraja života.

2. Imate potpuno poverenje u njega

Sa njim je tako jednostavno, nikada vas nije razočarao, niti vam dao povoda za sumnju. Bezuslovno mu verujete, a to je jedan od osnovnih preduslova za srećan brak.

3. Sa njim želite sve da proživite

Kada upoznate pravog, sa njim želite da podelite sva iskustva i da sa njim proživite najlepše moguće stvari. Ništa neće postojati, ni strahovi, ni predrasude, samo vas dvoje i gomila lepih uspomena.

4. Postoji rešenje za svaki vaš problem

Za vas dvoje ne postoji problem bez rešenja. Imate otvorenu komunikaciju, uvek razgovarate o teškoćama i imate samo zdrave konflikte, nakon kojih ste oboje spremni da radite na poboljšanju veze. Takav odnos možete imati samo sa muškarce, koji vas zauvek želi pored sebe, jer se u suprotnom ne bi trudio.

5, Motiviše vas

Partner koji će sa vama provesti život, motivisaće vas da uz njega postanete najbolja verzija sebe. Zajedno ćete se truditi, stvaraćete zajedničke ciljeve i uvek ćete jedno drugo podsticati na uspeh!

Kada se jednom pojavi taj, za koga ćete osetiti da je onaj pravi, znaćete da ćete mu bez razmišljanja reći da! I tog trenutka počeće vaša najlepša avantura.

Pročitajte i…Da li su emotivne svađe zdrave za vezu?

https://www.lepotaizdravlje.rs/ljubav_i_seks/rekla-sam-da-kako-su-one-znale-da-je-bas-on-pravi/

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje