Ženo, sa ovakvim muškarcem nikad nećeš biti srećna!

Životni stil

Potraga za onim pravim može da bude naporna. Premda je izbor naizgled veliki, prava je muka “odvojiti žito od kukolja” i otkriti da li je on tvoja prava ljubav.

Na sljedećih sedam tipova muškaraca ne treba nepotrebno trošiti dragoceno vrijeme, jer i one koje su rizikovale vjerujući da će se promijeniti, sa ovakvim muškarcima su uvijek bile nesrećne!

Povrijeđeni


Ovaj tip muškaraca je nešto loše doživio u prošlosti. To se dogodilo i mnogima od nas, ali kod njega je slučaj teži: on to nije prebolio. Zbog toga nikada nema povjerenja ni u koga. On je na ivici ogorčenja. Gotovo je nemoguće pomjeriti ga odatle, a to i nije tvoj zadatak. Srećna veza s takvim muškarcem nije moguća.

Njegova tipična rečenica: “Sve ste vi žene iste!”

Djetinjasti


Djetinjasti tip je naročito naporan, jer konstantno odbija da preuzme odgovornost za svoja djela i svoj život. U vezi s takvim tipom muškarca dobićete dvije osobe odjednom: muškarca i dijete. Moraćete da pospremate za njim, pazite na termine i obavljate sve važnije stvari. Možda će to u početku biti nevažno, ali s vremenom to uništava vezu.

Njegova tipična rečenica: “Hoćeš li me podsjetiti da sutra imam zakazano kod doktora?”

Ne želi da se veže


On ima uspješnu karijeru, dobar životni standard i zna šta želi. Problem: to niste nužno vi. Nevoljno se veže za jednu ženu pa radi sve kako se ne bi “obavezao”. Riječ “brak” ne postoji u njegovom rječniku. Ovaj tip muškaraca stalno je u lovu na žene, ali samo za kraće avanture.

Njegova tipična rečenica: “Nazvaću te!”

Zaljubljen u sebe


Za takvog muškarca važi samo jedno: želi da mu se dive drugi ljudi, a naročito žene. On sebe voli više nego što će ikada voljeti neku ženu i traži onu koja je spremna svakodnevno da mu daje potvrdu da je divan i krasan i da ga obožava – to je potrebno njegovom egu. Za to su obično spremne jedino žene koje imaju problema sa samopouzdanjem i dopuštaju da se njima manipuliše.

Njegova tipična rečenica: Sve što počinje sa: “Ja”.

Igrač


Kod ovog muškarca postoji opasnost da će vam slomiti srce, jer on je pravi majstor preobražaja. Šarmantan je, rječit, pažljiv i pravi je profesionalac kad je riječ o davanju komplimenata – sve dok ne završite u njegovom krevetu. Onda se pokaže njegova druga strana – postane nepouzdan, ne javlja se više i ne pokazuje interesovanje. Problem: već odavno vam je ukrao srce.

Njegova tipična rečenica: “Trenutno nisam spreman za vezu.”

Koristoljubivac


Ovaj tip muškarca naročito je opasan, jer će vam osim srca ukrasti i novac. On se mota oko žena koje imaju novca, lakovjerne su ili jako usamljene. Vrlo je šarmantan i slatkorječiv. Zbog toga kod većine relativno brzo postiže uspjeh. Kad jednom upadnete u njegovu zamku, tražiće finansijsku pomoć – uvijek s obećanjem da će vam vratiti novac. Ali, naravno, to se nikada neće dogoditi.

Njegova tipična rečenica: “Ako me voliš, pomoći ćeš mi.”

Brbljavac


Za ovaj tip muškaraca sve je moguće: djeca, vjenčanje, velika putovanja.Problem je sljedeći: koliko puno priča o velikim planovima, toliko brzo nalazi izgovore da trenutno nije pravo vrijeme za njih. On nikada neće ispuniti svoja obećanja.

Njegova tipična rečenica: “Biće već prilike.”

Izvor: Stil

Autor: minimagazin.info

Sviđa vam se članak? Onda pogledajte i ovo:

https://www.minimagazin.info/2019/02/14/zeno-sa-ovakvim-muskarcem-nikad-neces-biti-srecna/

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje