Tri greške prije seksa koje žene ne bi smjele praviti

Životni stil

Seks je strastveni trenutak u kojem morate maksimalno uživati. No postoje neke navike koje ga mogu pokvariti ili pak izazvati neželjene posljedice nakon seksa. Donosimo tri stvari koje žene ne bi trebale raditi prije seksa.

Depilacija


Ako planirate da provedete vruću noć s partnerom, za ovaj trenutak trebali bi se pripremiti par dana prije, barem što se depilacije tiče. Tokom seksualnog odnosa područje oko prepona i bedara izloženo je trenju, ali i prekomjernom znojenju.

Upravo zbog toga koža će se iziritirati, a osjetljiva područja od depilacije vrlo lako se mogu upaliti. Sličan učinak ima i vježbanje nakon depilacije, zato se pripremite na vrijeme.

Upotreba lijekova protiv alergija


Lijekovi koji umanjuju alergijske reakcije, poput antihistaminika, djeluju tako da opuštaju tijelo. No ovaj lijek ima snažno djelovanje i na vašu sluznicu koja je povezana sa cijelim tijelom, počevši od usne šupljine pa tako i s vašim intimnim područjem.

Antihistaminici smanjuju lučenje vaginalne sluzi zbog čega seks neće biti ugodan kao i obično. Stručnjaci manjak sluzi usko povezuju i s orgazmom, što znači da će žene tada puno teže i gotovo nikako doći do željenog vrhunca. Isto vrijedi i za pokušaje začeća, jer vaginalna sluz značajno olakšava prolazak spermotozoida do jajašca.

Čekanje na odlazak u toalet


Ako ste se upustili u vrući trenutak, a strast je na samom vrhuncu, no osjećate potrebu za odlazak na zahod i mokrenjem, nemojte trpiti. Naime, mjehur je smješten vrlo blizu vagine i svaki pritisak na isti i te kako ćete osjetiti, zbog čega seks neće biti toliko ugodan i opušten.

Isto tako, ako vam se urinira tokom seksa, mokraćni kanal i mjehur su opterećeni i puni tekućine, zbog čega je opasnost od upale mjehura uzrokovane seksom puno veća.

Izvor: Zadovoljna

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje