Uvijek će postojati ta jedna osoba koju nikada nećeš zaboraviti

Životni stil
Foto: pixabay.com

Uvijek će postojati ta jedna osoba. Jedna osoba koja će ostati u tvom srcu sve do tvog posljednjeg daha. To je osoba koja će uvijek imati komad tvog srca. To je jedna osoba koja te promijenila i utjecala na način na koji nisi ni znala da ćeš postati.

I bez obzira koliko se trudila i bez obzira koliko dugo je ta osoba bila pokraj tebe, sama pomisao na nju zaustavit će ti disanje. Nećeš se moći riješiti tog duha i njegove sjene.

Ona će ti uvijek dolaziti u najljepšim snovima i u noćnim morama.

No, zar to nije predivna stvar?

Znati da te ta osoba voljela. Da si bila dragocjena i obožavana od te osobe koja te činila sretnom. Koja te izgradila. Koja te preoblikovala.

Koja te poučila koliko si predivna, koja ti je pokazala da si dostojna vjerne i divne ljubavi.

I iako ta osoba više nije pokraj tebe, čak i ako je vaša ljubav kratko trajala, ona će i dalje ostati unutar tvojih kostiju i tvojih stanica i u tvojoj mišićnoj memoriji. Ta ljubav će i dalje biti snažno živa u tebi.

Jer, iako je ova osoba sada negdje drugdje, pokazala ti je koliko si čarobna. Pokazala ti je koliko si lijepa i sposobna. Njegova te ljubav  naučila da zaslužuješ biti sretna s njim ili bez njega.

Njegova ljubav te naučila kako voljeti i biti voljena. I da to zaslužuješ.

Nemoj gledati na njegov odlazak kao na tragediju. Ne tretiraj njegov odlazak kao grmljavinu čija kiša stalno po tebi pada. Gledaj na njegov odlazak kao na svoj novi početak.

Gledaj na njegov odlazak kao otvoren put prema novoj  ljubavi i novoj vrsti čarolije. Ne dopusti da ostane gorčina u tebi. Ne dopusti sebi da njegov odlazak zaustavi vjeru u ljubav.

Imala si ljubav na kratko. Imala si veliku ljubav i potpunu promjenu života, kakvu mnogi ljudi nikada nisu imali privilegiju doživjeti. Stoga se nemoj skrivati od svog vlastitog života.

Ne isključuj ljude koje voliš. Život je i dalje lijep ako ga takvim budeš gledala. I ne usuđuj se reći da nikada više nećeš  voljeti.

Voljet ćeš ponovno.

Čuvaj sjećanja u svom umu. Neka se tvoja duša sjeti ljubavi i dopusti da ti duša pusti tu ljubav.

To ne znači da ćeš ga ikada zaboraviti. To ne čini tu ljubav ništa manjom od onoga što je bila. To te ne čini nesposobnom za dalje.

Samo moraš pustiti ovu osobu kako bi ponovno doživjela ljubav, da bi se ponovno zaljubila u svoj život i da bi dopustila svom srcu da se opet nekome otvori.

Moraš pustiti ovu osobu da ide, kako bi ponovno živjela svoj život. Tako da ne, nikada ga nećeš zaboraviti.

Nikada nećeš zaboraviti kako se osjećalo tvoje srce.

Ali doživjet ćeš novu ljubav. I jednog dana, tu novu ljubav koju nađeš nikad nećeš napustiti.

Ali ćeš i shvatiti zašto.

zdravaisretna

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje