Venera u Škorpionu – Način na koji odašiljete svoju energiju privlači određene tipove partnera

Životni stil

Za seksipil ne moraš uopće izgledati seksi. Polugolo. Dostupno. Izloženo. Moraš znati izvući najbolje iz sebe. Moraš imati tu potrebu da upoznaješ samu sebe svakog dana. Tako ćeš probuditi potrebu da te i drugi upoznaju. Biti samo pojava u fizičkom smislu nije mnogo. Gotovo da nije ništa. Način na koji ostavljaš sebe u svemu gdje jesi, čini te.

Venera u znaku Škorpiona je  idealno vrijeme da se pozabavimo tematikom seksipila. Često sam slušala žene koje kažu kako imaju problema jer privlače muškarce koji od njih žele samo seks.

Često su me pitale i zašto je to tako. Ova pozicija često nosi tu simboliku, ali ne treba planete kriviti za to. Treba biti iskren prema sebi i reći da ako je vaša primarna zadaća da izgledate seksi, privući ćete muškarca koji s vama želi samo seks.

Potrebno je osvijestiti taj problem, odnosno potrebu da dokažete svijetu da ste seksi. Način na koi odašiljete svoju energiju privlači određene tipove muškaraca.

Muškarci će vas gledati isključivo kao seksualni objekt dok god sebe same gledate tako. Dok se prezentirate tako. Dok se oblačite tako. I dok ne izvučete iz sebe više.

Mnoge žene s ovom pozicijom kada pripadaju nižem tipu, govore da ih muškarci iskoriste za malo provoda i zabave. Da u njima ne vide kvalitetu da se s njima i zadrže. Mnoge žene razvijaju i frustracije prema muškarcima, a istina je da su same krive za način na koji su doživljene.

Bez obzira na spol, nitko neće shvaćati ozbiljno osobu kojoj je naglašavanje seksi izgleda ispred svega i koja velik dio svog vremena troši samo na to. Bila ta osoba muškarac ili žena. Poanta je da nitko ne želi za dugoročniji odnos s nekim tko sebe prezentira kao seks ikonu.

Niži tip Venere u Škorpionu često ima taj problem koji otkriva najdublje nesigurnosti i želju da se dobije potvrda vrijednosti od drugih. Kod višeg tipa Venere u Škorpionu naići ćete na žene koje magnetno privlače muškarce, ali ne izgledom.

To su sasvim prosječne djevojke, normalno obučene, odmjerene i nisu vulgarne. Kod njih nije ništa na “izvol’te”. One su specifične i duboke. Svjesne da seksipil dolazi iznutra i da nema nikakve veze s prostituiranjem svoje vanjštine i osobnosti.

Potrebno je ponekad priznati sebi da izvori naših problema nisu u drugima. Stvar je u nama. I u našim stavovima. U onome sto naglašavamo. Ili suptilno odašiljemo u eter.

Za seksipil ne moraš uopće izgledati seksi. Polugolo. Dostupno. Izloženo. Moraš znati izvući najbolje iz sebe. Moraš imati što dati sebi od sebe. Biti mnogo više od fizionomije. Mnogo dublja od površine. U ekstazama unutar sebe.

Pročitajte ostatak na Izvor

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje