Plave zvezde

Vikend ljubići

Nije joj se to sviđalo. Osećaj da njen momak ne želi njeno prisustvo bio je zaista neprijatan, budio je sumnje, i pomisao da Lijamu nije dovoljno stalo do nje. Utešila je sebe zaključkom da nije stvar u tome što mu nije stalo, nego u njegovoj ličnosti. Lijam Edvards je dobro izgledao, bio uspešan u svom poslu, dobro zarađivao, bio omiljen u društvu, i… Iskusan u onim stvarima do kojih je, valjda, svakoj ženi veoma stalo. To su sve bile njegove sjajne osobine. Loše su bile preterana štedljivost, i to što nije bio previše emotivna osoba. Ori je to u dubini duše veoma smetalo, ali se trudila da prihvati. Nisu svi ljudi isti. To što Lijam nije sentimentalna i romantična dušica, ne znači da mu nije stalo do nje.
Do sada bar nikada nije posumnjala da mu je stalo. Ali njegov večerašnji pokušaj da eskivira njenu posetu ju je pokolebao. Sa takvim razmišljanjima, zaista više nije bila raspoložena da gleda i možda kupuje odeću. Pogledala je na sat, sa namerom da krene iz tržnog centra. Ali još je bilo previše rano, ako sada krene stići će kod Lijama pre nego što se on vrati sa posla, i moraće da ga čeka u kolima.
Odlučila je da sedne u jedan od otvorenih kafića u tržnom centru, predahne i popije nešto osvežavajuće, imala je upravo toliko vremena.
Krenula je nasumice, jer su se kafei, poslastičarnice i restorani nizali jedni za drugim, a ona nije mogla da se odluči gde da sedne. Slobodnih stolova nije bilo skoro nigde jer je sezona zimskih kupovina bila u jeku i tržni centar je vrveo od kupaca. Ori je zastala pred jednim kafeom koji joj se u tom centru inače najviše sviđao, pitajući se hoće li imati sreće da ne čeka dugo slobodan sto, kada ju je neki grleni ženski glas pozvao po imenu.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se