Dostojni protivnici

Vikend ljubići

Odlomak:

Ljubavni romani online čitanje

Noseći na svojoj preplanuloj koži otiske nebrojenih devojačkih pogleda, koji su ga svuda pratili, Nikolas Koteas je ušao u predvorje hotela i uneo dah osunčanih solunskih plaža, po kojima je hodao kao po sopstvenom kraljevstvu. Delovao je zadovoljno, videlo se da je maksimalno iskoristio svaki dan godišnjeg odmora, da je udovoljavao sebi na svaki mogući način.
Elena se mogla zakleti da je bio privlačniji nego ikada pre. Kao i uvek do tada, provocirao je dobrim izgledom i računao sa tim da će izazvati uzbuđenje gde god da se pojavi. Bio je osmehnut, a taj osmeh je otkrivao njegovu snagu, čvrstinu i samopouzdanje. Mirisna nota njegovog losiona je odisala tropskom vrelinom. Nosio je elegantno, tamno odelo, zbog kog je delovao poslovno i uspešno.
Ipak, Elena je znala da je Nikolas Koteas sve, samo ne poslovan i uspešan muškarac. Posedovao je fakultetsku diplomu, ali mu nije padalo na pamet da, u svakodnevnom radu, primeni svoje zvanje diplomiranog ekonomiste. Radio je u hotelu „Posejdon” kao pomoćnik generalnog direktora, ali se sav njegov posao sastojao u tome da animira svetske lepotice da iznajme preskupe hotelske apartmane. Vođene idejom da ih u hotelu, osim udobnog smeštaja, očekuje i avantura sa neverovatno poželjnim Grkom, mnoge bogatašice su se odazivale njegovom pozivu. I, mnoge su i dobijale ono što su očekivale.
Za Elenu nije bila tajna to da Nikolas Koteas ima reputaciju okorelog, nepopravljivog plejboja. Međutim, kako je bila veoma romantična, gajila je u sebi nadu da bi on, jednoga dana, mogao da se odrekne dugonogih lepotica zvučnih imena, i okrene se devojci koja je posedovala prirodnu lepotu i mnoštvo divnih, karakternih osobina.
Devojci kao što je, na primer, ona bila.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje