Više od avanture

Vikend ljubići

Gradić, sagrađen na bujnim, zelenim brežuljcima prošaranim hrastovim i javorovim drvećem pružao je neobičnu sliku. Kuća, podignuta od sivog granita, poput stare gotske katedrale, tako đe je bila neobičan prizor. Jedino je bio poznat muškarac koji je stajao naslonjen na stub verande.
Kenedi Fišer je ušla na stazu koja vodi do kuće i parkirala kola ispred garaže. Vladala je napeta tišina. Kenedi se osećala nelagodno, ali ne zbog toga što nije želela da tu bude, već zato što je sada počinjala novi život. Pre nekoliko meseci umrla su joj oba roditelja. Morala je da nastavi život bez njih.
Kroz red topola ugledala je Logana Rasela kako silazi sa verande i prilazi kolima. Za trenutak je obuzelo ono isto uzbuđenje koje je uvek osećala kada bi ga ugledala. Nasmejala se sama sebi. Sada joj je bilo dvadeset dve godine, a ne šesnaest i Logan više nije za nju bio nedostižni idol, već čovek kao i svi ostali. Pa ipak, bilo joj je drago što se uz put zaustavila da se očešlja i popravi šminku. Mora da ostavi dobar utisak prilikom prvog susreta. Pogledala se u retrovizor i bila je zadovoljna svojim izgledom. Izašlaje iz kola i krenula Loganu u susret.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje