4 stvari koje pravi muškarac traži kod žene s kojom želi provesti ostatak života

LIFESTYLE
Foto: pixabay.com

Ako želite osvojiti njegovo srce, bilo bi dobro znati što je to što muškarcu daje signal da samo povremeno izlazi s vama, a koje stvari su presudne da bi se veza dovela na višu razinu.

Ovdje pričamo o muškarcima koji su zreli i snažni na psihičkom, emocionalnom i duhovnom nivou. Evo koje stvari oni traže kod žene s kojom žele provesti ostatak života.

Pravi muškarac želi ženu koja je razigrana

Jedna od stvari koja muškarcima daje signal da je vrijeme za “dublju” povezanost je igra. Muškarci vole da su aktivni putem igre. Odgojeni su da se izraze i povežu s okolinom kroz akciju. Nažalost, većina žena to zaboravlja te žele da se pričom “uvuku” u njegovo srce.

Ali, činjenica je da muškarci ne gaje osjećaje prema njima na temelju onoga što su rekle. Njih ne privlače riječi već iskustvo koje doživljavaju sa ženama.

Gledajte ili upražnjavajte sport ili neku aktivnost skupa, budite natjecateljskog duha prilikom pojedinih događaja/igara, pa povremeno ubacite i poneku sarkastičnu dosjetku i on će definitivno biti zainteresiran za vas.

Pravi muškarac želi ženu koja je neovisna

Pravi muškarci žele ženu koja ih inspirira, jer se njoj u životu događaju zanimljive stvari. Oni zapravo žele ženu koja ima i neku drugu svrhu osim toga da bude u vezi. Normalan i pravi muškarac ne boji se uspješnih i neovisnih žena.

Ono što mu je bitno jeste da žena ima prostora za vezu i da je prizemljena i prisutna i tijelom i duhom kada je s njim. Dakle, nema potrebe da zapostavljate interese, prijatelje ili odgovornosti samo da bi bili s njim.

S druge strane, kada ste s njim, onda se tako i ponašajte – zabavljajte se i poklanjajte mu pažnju.

Pravi muškarac želi ženu koja je emotivno zrela

Sasvim je normalno da ljudi određene stvari vide na drugačiji način i da dolazi do nesporazuma. Međutim, kako ćete odgovoriti na ovo i podijeliti svoje emocije?

Žena koja je dovoljno zrela da ne kritizira ili ne okrivljuje muškarca zbog načina na koji se osjeća te ispoljava svoja osjećanja na iskren i autentičan način, što muškarcu pomaže da je bolje razumije, apsolutno je neodoljiva svakom muškarcu.

Način na koji se žena nosi sa svojim emocijama jedan je od presudnih čimbenika prilikom muškarčeve odluke želi li se “upustiti” u ozbiljnu vezu ili ne. Ako ona dopušta da joj emocije izmaknu kontroli, to muškarca odbija.

S druge strane, ako je u stanju ispoljiti svoja osjećanja na miran i nimalo dramatičan način, muškarac će je poštovati i smatrati da je ona tip žene koju želi pored sebe.

Pravi muškarac želi ženu koja ga intenzivno privlači

Muškarci se ne boje toliko obvezivanja i vezivanja koliko ih je strah da budu u vezi u kojoj ne postoje strast i privlačnost. Uobičajen način na koji žene “ubijaju” privlačnost je pokušavanje da natjeraju muškarca da ih voli ili preozbiljno shvaćanje i ponašanje u vezi.

Potrebno je da se opustite i da dozvolite da se stvari događaju prirodnim tijekom. Muškarcima nema ništa privlačnije od žena koje znaju opustiti i imaju dobar smisao za humor.

Autor: minimagazin.info

https://atma.hr/4-stvari-koje-pravi-muskarci-traze-u-zeni/


Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.