Mitovi o srodnim dušama

Životni stil

Svi odnosi zahtevaju energiju i vreme, predanost i odlučnost. Ponekad idealan odnos zahteva žrtvu na drugim  poljima. Možda ćete provesti manje vremena u ispunjavanju svojih svakodnevnih aktivnosti da biste se što više posvetili partneru, planirali zajedničke aktivnosti i učiti se na kompromis.

Ljubav zahteva konstantnu negu i ulaganje. Ne smete zapostaviti svoju srodnu dušu!

Srodne duše se ne svađaju

Ništa ne može biti dalje od te konstatacije. Odnos  bez sukoba je odnos dva hladna i nezainteresovana bića. Jednostavno različite ste osobe, različite stresne okolnosti deluju na vas, kako i ne bi ponekad došlo do sukoba? Kada dođe do sukoba ne znači da je vaša ljubav osuđena na propast, to znači da ste normalna osoba.

Sukob može biti zdrav, jer kada uvidite međusobne razlike, uložićete više truda u razumevanje jedno drugog.

Srodne duše su uvek romantične

Moramo biti svesni da naš život nije romantična komedija i da bi trebalo da od naše veze imamo realna očekivanja. Sam početak svake veze bude romantičan, pun hemije i strasti, ali i kada se ona vremenom smanji to ne znači da je ljubav nestala.

Romantika nisu samo cveće i sveće, već svaki zajednički proveden minut. Ako imate različito viđenje romantike nađite se na pola puta i uživajte u svojoj nežnosti.

Pročitajte i…17 navika koje vam mogu stabilizovati vezu već u ranoj fazi

https://www.lepotaizdravlje.rs/ljubav_i_seks/mitovi-o-srodnim-dusama/

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje