Tri stvari koje muškarci otkrivaju samo ženi koju iskreno vole

Životni stil

Muškarci najčešće nisu skloni verbalnom pokazivanju osjećaja poput žena. Ako njih pitate, puno su im draža djela. Uostalom, ionako se kaže da djela ponekad govore više od riječi, zar ne?

Zato ne čudi što će muškarci o nekim stvarima razgovarati samo sa ženom koju iskreno vole.

Osim što uživa biti u vašoj blizini, stalno vas grli i dodiruje, postoje riječi koje će vam otkriti da imate osigurano posebno mjesto u srcu svog partnera!

#1 Plaše se da će vas izgubiti

Iako se iz nekog razloga još promoviše stav da muškarci ne smiju osjećati strah, čak i oni kada su zaljubljeni preko glave će priznati da strahuju da će ostati bez svoje partnerice. On možda ne govori direktno o tome, vrlo lako možete shvatiti kako “diše” po tom pitanju ako ga pitate što misli kakav bi bio njegov život bez vas.

#2 Traže od vas emocionalnu podršku

I oni su ljudi od krvi i mesa koji imaju emocije. Nisu svemogući iako se ponekad vole ponašati kao da jesu. No kada se potpuno prepuste osjećajima, razbiće i tu barijeru i jasno vam dati do znanja kada im bude bila potrebna pomoć.

#3 Seksualne fantazije

Iako su one još tabu tema mnogim vezama, većina se nakon nekog vremena dovoljno opusti da otkrije o čemu mašta.

Izvor: index.hr/rouge Foto: Thinkstock

http://www.ljepotaizdravlje.ba/ljubav_i_seks/ljubav/stvarni-zivot/tri-stvari-koje-muskarci-otkrivaju-samo-zeni-koju-iskreno-vole

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje