Jessica Alba otkrila je u čemu je tajna njenog dugog i sretnog braka!

LIFESTYLE

Glumica Jessica Alba u braku je s producentom Cashom Warrenom od 2008. godine, a imaju i troje djece, dvije djevojčice i sina. 

Iako se u holivudske brakove često ne polaže puno nade jer mnogi smatraju da ekstravagantan način života glumaca, producenata, pjevača i ostalih često ne trpi duge ljubavne odnose, lijepa Jessica i njen suprug pravi su izuzetak.

U nedavnom intervjuu glumicu su pitali koji je po njenom mišljenju recept za sretan brak na što je ona odgovorila da je to prijateljstvo.

“Mi smo i dalje zaljubljeni. S vremenom smo naučili komunicirati i rješavati nesuglasice prije nego rasprava preraste u svađu. Mi smo prije svega prijatelji i imamo jako puno poštovanja jedno prema drugom”, dodala je Jessica.

Otkrila je takođe da joj je suprug velika podrška u svakom trenutku te da se oni uvijek trude da pronađu vrijeme samo za njih što je ključno za opstanak dobrog i zdravog braka.

Izvor: index.hr

http://www.ljepotaizdravlje.ba/ljubav_i_seks/ljubav/ljubavne-price/jessica-alba-otkrila-je-u-cemu-je-tajna-njenog-dugog-i-sretnog-braka

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.