Ove 4 stvari pokazuju da je muškarac fantastičan u krevetu

LIFESTYLE

Nije pretjerano bitno da li je muškarac dobrica ili je opasan frajer, za sve momke važi isto!

Naime, kako kažu, fantastičan odnos nema veze samo sa umijećem i iskustvom već i sa karakterom muškarca kojem posvećujete svoju pažnju.

On je džentlmen


Pita vas kako vam je prošao dan? Pridržava stolicu? Sjeti se da ste imali važan projekat na poslu i zanima ga da li ste se dobro pokazali? Otvara vam vrata? Dobar je! Budite sigurne da vas neće razočarati kada se ugase svjetla.

Dodiruje vas


Ljudi se ne dodiruju samo kada ih obuzme strast. Ako vas uhvati za ruku tokom šetnje ili vam nježno dodirne leđa kada vas propušta da idete ispred njega ili vas dodirne tokom romantične večere, budite sigurne da taj i te kako zna šta radi.

Svjestan je činjenice da se svijet ne vrti oko njega


Za većinu ljudi, ne samo muškaraca, u jednom trenutku u životu prestane da važi pravilo da su sami sebi najbitniji. Da, treba da volite sebe, ali trebalo bi i da vam pričinjava zadovoljstvo umijeće da nekoga pored sebe učinite srećnim. Imajte to na umu.

Nigdje mu se ne žuri


Muškarac koji želi ozbiljnu vezu i koji uživa u temeljnom građenju odnosa, ima na pameti da nema potrebe žuriti bilo gdje. Biće pažljiv i strpljiv prema partnerki i neće je siliti da uradi nešto za šta ona osjeća da još nije došlo vrijeme. Ukoliko vam je partner rekao da mu se ne žuri ili sugerisao da pričekate, ne shvatajte to kao odbijanje, jer nije.

Izvor: Super žena

Autor: minimagazin.info

Sviđa vam se članak? Onda pogledajte i ovo:

https://www.minimagazin.info/2018/11/21/ove-4-stvari-pokazuju-da-je-muskarac-fantastican-u-krevetu/

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.