Postoji mnogo načina da se voli, ali samo je jedna ljubav vrijedna borbe

LIFESTYLE

Svi znamo da je ljubav bojno polje, ali da li je svaka ljubav vrijedna borbe? Vjerovatno ne. Nije svaka ljubav ista i upravo zbog toga smo često u nedoumici šta je  prava ljubav zapravo. Možda nije svaka ljubav ona prava, ali to ne  znači da nije čista i vrijedna. 

Prava ljubav je jednostavna. Nije uvijek lako, ali ne budi ni konstantno osjećanje pritiska. Kada sa nekim odlučite da gradite budućnost, uspostavite harmoniju između svih suprotnosti, to znači da vam se dešava prava ljubav i da je naišla  prava osoba za vas. Na takvom odnosu treba raditi i ulagati,  ali je vrijedno! Za takvu ljubav se treba boriti!

Teška ljubav

Ovo je  ljubav koja će vas držati na zemlji, koja od vas  zahtijeva da budete odgovorni. Imaćete partnera koji vas kontroliše i odlučuje kakvi  biste trebalo da budete. Ponekad suprotna  strana osjeća strah,  ali ne odlazi jer osjeća da je to ljubav kakva mu je potrebna i kakvu zaslužuje. U ovakvom odnosu moguće je da oba partnera izvuku najbolju verziju sebe, ali da li je ljubav u tome  da vidimo kakvi bismo mogli biti, ili u onome kakvi jesmo?

http://www.ljepotaizdravlje.ba/ljubav_i_seks/ljubav/postoji-mnogo-nacina-da-se-voli-ali-samo-je-jedna-ljubav-vrijedna-borbe

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.