Ako ima više brige nego radosti – Na pogrešnom ste putu: Kada je vrijeme da okončate vezu

Životni stil
Parovi koji su dugo u vezi i rade bukvalno sve zajedno, kao npr: žive zajedno, jedu, spavaju, sanjaju i provode svoje slobodno vrijeme zajedno, vrlo često se dešava da se zasite jedno drugoga.

To zasićenje dovodi do trajno poremećenih odnosa i kasnije do raskida. Prije nego što se dovedete u tu situaciju, važno je da shvatite da li vaša veza treba obnovu. Ako se prepoznajete u sljedećim stvakama vrijeme je da poradite na vašoj vezi.
1. Kada ima više loših stvari nego dobrih: Kada razmišljate o svom partneru, koje vam se emocije najviše javljaju: dobre ili loše?
Da li vam kroz glavu proleti misao da vas vaš partner više ne čini srećnim?
Ako vam se ovakve stvari dešavaju, onda je stvar očita – stvari su zahladnile i morate poraditi na njima. 2. Ne možete da zamislite svoju budućnost sa njim: Ako imate drugačije planove za budućnost, drugu viziju života, različite ciljeve i težnje.
Ako ne možete da ga zamislite kako je sa vama u društvu vaših prijatelja, čeka vas teška odluka. vDoveli ste se u ovu situaciju jer ste se previše razilazili u mišljenjima i stavovima. Na samom početku niste provjerili koliko ste kompatibilni bili.
3. Ne doživljavate ljubav kako treba: Ako ste zajedno samo zato što ste dugo u vezi i ostajete tu iz navike, ili smatrate da biste razočarali roditelje i prijatelje ako raskinete, onda je vrijeme da prekinete, jer sami ste sebi najpreči i vaša sreća treba da bude na prvom mjestu.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin – www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Izvor

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje