Ebigejlina tajna

Vikend ljubići

Ebigejl Monro popela se stepeništem do ulaza u kliniku i, otvarajući vrata, gotovo je udarila ženu, koja je stajala unutra. Odsutno je promrmljala izvinjenje primetivši krajičkom oka ukočeni podozrivi izraz na ženinom licu. tako karakterističan za profesionalne telohranitelje, koji su prethodne dve godine pratili svaki njen korak.
Da je bila ljubazna rođaka u pratnji neke pacijentkinje, vjerovatno bi čekala u udobnoj čekaonici u prednjem delu zgrade.Zadnji ulaz bio je rezervisan za one koji ovamo dolaze inkognito, poput Ebigejl, koja se ponadala da se neće saznati za njenu trudnoću.
Uzdahnula je skrenuvši misli s nepoznate žene. Ukoliko budu potvrđene doktorove sumnje, njen će se život naglavačke okrenuti.
Blizanci?!
I jedna ju je beba iznenadila, a tek dve…?!. Očigledno su i rode radile za Artura, koji je uvek znao šta želi i kako da se toga domogne. Iako je već dva meseca ubedivala sebe da joj ne nedostaju ni on ni njegova arogancija, svakog je jutra uz kafu revnosno pretraživala trač rubrike u želji da sazna svaku, i najmanju pojedinost o Arturu, koji se, naravno, vratio svojim bonvivanskim navikama. Srećom, Entonijevi ljubavni podvizi zauzimali su mnogo više medijskog prostora… a Entoni je Arturov brat blizanac, plejboj svoje vrste i predatorskih poriva.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje