Evo kako dobrog muškarca tjerate od sebe

LIFESTYLE

Postoje neke specifične stvari kojima žene odbijaju muškarce od sebe, a da toga nisu ni svjesne. Da li i vi radite takve stvari?

Pokušavate da promijenite muškarce


Mnoge žene ulaze u vezu očekujući da će moći da promijene sve sitnice koje im smetaju na partneru. No upravo im se to često obije o glavu. Kada je muškarac prisiljen da se odrekne stvari koje ga vesele i da mijenja svoj karakter radi žene, može zaključiti da mu je bolje bez nje.

Zamarate se beznačajnim stvarima


Ne hvatajte se za svaku sitnicu i pokušajte obuzdati svoje emocije. Muškarci su obično direktni i njihovi postupci nemaju skrivene namjere, a analiziranjem svake njegove rečenice samo ćete ga izluditi i otjerati od sebe.

Uskačete u krevet već na prvom sastanku


Iako zvuči nevjerovatno, muškarci ne žele seks na prvom sastanku sa djevojkom s kojom planiraju ozbiljnu vezu. Ako ga odvučete u krevet već nakon prvog zajedničkog pića, neće vas smatrati materijalom za djevojku. Djevojka koja odlazi samo s poljupcem za laku noć i ostavlja ga da čeka, muškarcu će biti puno zanimljivija.

Fletrujete sa svima


Ako vam je flert omiljeni hobi od kog ne odustajete čak ni kad ste zauzete, muškarac će se osjećati nesigurno i teško da će ijedna vaša veza potrajati dugo.

Izvor: Cosmopolitan

Autor: minimagazin.info

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.