Ove dvije stvari pokazuju da vas muškarac nimalo ne voli

Životni stil

Kada ste s nekim u srećnoj vezi i kada neko zaista želi da bude s vama, logično je da će on uvijek i svuda govoriti u paru. Naravno, ovo nije jedini znak da se nalazite u dobroj vezi, ali reći ćemo da ste na dobrom putu da takav odnos izraste u nešto više.

Međutim, hajde da se osvrnemo na drugu stranu. Šta ako vas ni poslije nekog vremena nije stavio u kontekst “nas dvoje”, da li treba da se upali crvena lampica? Da li to znači da on još uvijek nije definisao vaš odnos ili ne želi da ga definiše, jer ste mu samo rezerva? Ako sumnjate u to, najbolje je da pokušate otvoreno da razgovarate sa njim.

Prije razgovora prepoznajte da li gubite vrijeme s njim. Ukoliko često radi sljedeće dvije stvari, očigledno je.

Nikada nema vremena


Naravno da svi imamo svoje obaveze i nije kraj svijeta ako otkaže izlazak, jer je umoran ili zato što mu je nešto iskrslo. Međutim, ono što bi trebalo da vas zabrine je to što on ima dovoljno vremena koje posvećuje svima ostalima, osim vašoj vezi. Ako ste mu na posljednjem mjestu, bolje je da se odmah okrenete i odete, jer teško da ćete bilo kada zauzeti neko mjesto pri vrhu.

Ne zanima ga kako provodite dan


Kada je nekome stalo, želi da zna kako ste proveli dan i zanima ga svaka sitnica. To je, između ostalog, i način da pokaže da mu je stalo i da želi da bude dio vaše svakodnevnice. Ako sve to izostaje, vrlo je moguće da ste samo “rezervni igrač” i da se zato i ne trudi.

Ukoliko ste svoju vezu prepoznale u ovome, vjerovatno ne bi bilo loše da o tome prvo razgovarate s njim, kako biste raščistili situaciju. Ako se potvrdi da ste mu zaista samo rezerva, dajte sebi šansu da nađete nekoga kome ćete biti jedina, a ne druga opcija.

Izvor: Cosmopolitan

Autor: minimagazin.info

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje