Kakva sudbina očekuje ženu koja izlazi sa oženjenim muškarcem – Karma ne voli ljubavnice

Životni stil


Istina je, ne postoje napisana pravila koja naređuju ljudima da ne trebaju varati u ljubavi. I zbog toga će mnogi reći da je varanje poptuno normalna stvar koja ne bi trebala biti veliki tabu.

Sve bi to bilo tako da posljedice prevare nisu tako razarajuće. Ako smatrate da je prevara sasvim normalna i učestala pojava zašto je onda tako bolna? Sve što povrijeđuje osjećanja jednog čovjeka ne može biti ni prihvatljiva ni dobra stvar.

Mišljenja su podijeljenja i u vezi karme, neki vjeruju u nju, neki ne. Ali činjenica je da smo svi svjedoci da loše ljude sustiže određena kazna. “Postoji prirodni zakon karme koji nalaže da će osvetoljubivi ljudi, koji povrijede druge, završiti slomljeni i sami.” – rekao je Sylvester Stallone.

Karma vidi i najsitnije detalje. Sve što nije urađeno sa dobrom namjerom – neće se ni vratiti sa dobrom namjerom. “Svaki čin, ma koliko bio beznačajan, na kraju će se vratiti počinitelju sa jednakim učinkom. Dobro će se vratiti s dobrima; zlo zlima. ” – Nishan Panwar .

Zakon karme važi i u ljubavnim vezama. Žena koja svjesno ulazi u vezu sa oženjenim muškarcem, i svjesno shvata da čini loše drugoj ženi, bi mogla dočekati isto. Karma ne voli ljubavnice. Prije nego što trepne i sama bi se mogla naći u poziciji prevarene žene.

Ljubav je jedna od najvećih sila svijeta. Ona je čista i ne iskvarena. Baš poput vijernosti. Osoba koja je spremna svjesno razoriti takvu vrstu konekcije nije dobra osoba i prema karmičkom zakonu dobiće ono što je sljeduje. Onaj ko drugome slomi srce rizikuje da i sam bude slomljen, možda čak i troduplo više.

pult24

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje