Usamljeno ostrvo

LJUBIĆI

Dva meseca nakon sestrinog i Stivovog venčanja, Keti je jedva uspevala da prikriva svoja osećanja. Nemoguće da se to njoj dogodilo! To nije stvarnost! Plašila se da neće uspeti još dugo da
Mesto školskog pedagoga u Ferbanksu moglo je da znači šansu. Niko nije mogao da shvati zašto je prihvatila to mesto, izuzev majke i, možda, Štiva. Gotovo je pobegla iz Kanzasa, panično želeći da je daleko od Štiva. Želela je da počne novi život. I zaista je počela sve od početka. Stekla je novu prijateljicu, Lindu Erikson, a zahvaljujući njoj, može se desiti da Keti bude udata već pre Nove godine.
Ona se nasmeja glasno i povede Peterkinsa u uobičajenu
U četvrtak ujutro obukla se veoma pažljivo. Odlučila je da tog dana po svaku cenu pronađe Gredija Džonsa i za tu priliku je odabrala haljinu od tamno-plave svile koja je divno pristajala njenom vitkom telu. Keti je bila izuzetno visoka devojka, dugonoga i skladno građena. Ipak, zbog visine je često brinula, razmišljajući da li će se naći momak za nju. Našao se Stiv, koji je gotovo za glavu bio viši od nje. Opet Štivi.
krije tugu i bol od svoje porodice i zato je odlučila da ode. Aljaska!
popodnevnu šetnju.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.