Skandal

Vikend ljubići

Moguće je da je ovim činom zapravo pogoršala svoju i Džonovu situaciju, ali naprosto nije znala šta da radi. Da na taj način nije uspela da privuče pažnju Frančeska di Fjorija, nikad joj to ne bi pošlo za rukom. Isprobala je sve druge načine da stupi s njim u kontakt, ali sve je bilo uzalud. Mnogo je rizikovala, ali šta je drugo mogla?
Italijanski biznismen i milijarder Francesko di Fjori živi veoma povučeno, pa se s njim ne može direktno komunicirati ni putem e-pošte ni telefonom. Kad je konačno došla do sekretarice u njegovoj firmi, nije joj obećano da će njen zahtev biti prosleđen vlasniku holding kompanije. Zato je sad stajala ispred porodične kuće Di Fjorijevih u Veneciji. Pod upravom tridesetosmogodišnjeg Frančeska učetvorostručilo se porodično bogatstvo, a njihovo prezime postalo je jedno od najuticajnijih u Italiji.
1 sad je stajala pred njegovim vratima, iscrpljena putovanjem i sa šestomesečnom bebom u rukama. Ne srne je više ignorisati. Neće mu dozvoliti da se pretvara da Džon ne postoji.
Zabrinuta i sa suzama u očima, pogledala je bebu, koja je konačno zaspala.

-Ovo je za tvoje dobro – prošaputala je ljubeći dečakovu kosu, pa ga je čvršće zagrlila. – Neću se odvajati od tebe, obećavam.
Megan nije spavala otkad su napustili Sijetl. Bolje rečeno, mesecima je bila nenaspavana, jer je danonoćno brinula o bebi. Sa šest meseci Džon bi trebalo bolje da spava, ali možda je osećao njenu nesigurnost… ili mu je nedostajala majka.
Opet se Meganino srce bolno stisnulo. Da se makar pobrinula za Džulijet posle Džonovog rođenja… Da je bar shvatila koliko je ona bila očajna!
Ali Megan nije mogla da vrati vreme. Ovamo je došla da preda Džona familiji njegovog oca, ne zauvek, samo na nekoliko minuta. Tek toliko da im skrene pažnju, jer joj treba pomoć.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje