504

Ljubavnici i obožavaoci

Vikend ljubići

Džonatan je dobro poznavao i taj osmeh. Kad bi joj neko poznanstvo moglo dobro doći, Stela je znala kako da dođe do njega.
Tako se smešila i njemu kad je prvi put video na recepciji svog hotela.Bila je u običnoj plavoj haljini, ali ona je ocrtavala tanak struk i bujne grudi. Kosa joj je bila pokupljena u rep i njen osmeh podsetio ga je na mačku. Kad mu je prišla, osećao je miris njenog mladog tela i pitao se kako izgleda bez odeće. Navikao je na to da drugi žele njegovo društvo,ali tada, tog dana on je bio taj koji je čeznuo za nekim drugim.
Iste večeri upitao je želi li da mu se pridruži za večerom. Nije pitala može li da povede brata ili sestru već šta da obuče. Nešto za igru, rekao joj je.
Izašli su na večeru, a onda je u jedan novi klub sa divnom muzikom. Bila je u ljubičastoj haljini sjajnih dugmadi, koja je izvrsno pristajala uz njene oči. Međutim, Džonatanu se činilo da joj je u stvari neprijatno u njoj i da jedva čeka da je svuče. U to da je bio u pravu uverio se kasnije te večeri kad su pošli u krevet. Pokazala mu je neke stvari koje nikada nije iskusio i Džonatan je znao da to nije njihov poslednji izlazak.


PRIDRUŽI SE I ČITAJ SVE NA SAJTU
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje