Napitak koji kompletno čisti CRIJEVA za samo 15 minuta!

Životni stil

Otkrijte nevjerojatan napitak koji može očistiti vaše crijeva u samo 15 minuta! U ovom revolucionarnom videu, Mario će vam pokazati jednostavan recept i otkriti tajne sastojke koji mogu transformirati vaše probavno zdravlje. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da saznate kako postići zdrava crijeva i poboljšati svoje opće zdravlje!.

Korisno za osobe koje pate od zatvora, napuhanosti, žgaravice, gastritisa ili sličnih probavnih problema. Ova metoda pomaže u uklanjanju toksina iz tijela, smanjenju rizika od upalnih bolesti crijeva, jačanju imunološkog sustava i povećanju energije.

Međutim, zbog visokog sadržaja soli, ovaj napitak nije prikladan za osobe sa srčanim bolestima, problemima s bubrezima, teškim kroničnim bolestima ili one koji uzimaju velike količine lijekova, jer su to rizični faktori. Za sve ostale, ovo je izvanredan način pročišćavanja crijeva.

Potrebni sastojci za napitak su:

  • 1/4 male žlice đumbira u prahu
  • 1/4 male žlice kajenskog papra u prahu
  • sok od pola limuna
  • 2 male žlice himalajske ili morske soli
  • 1 litra mlake i filtrirane vode

Svi sastojci se stavljaju u posudu s vodom koja se zatvara poklopcem i dobro protrese. Napitak se treba popiti polako unutar 5 minuta. Nakon konzumacije, preporučuje se lagana šetnja, ali ne predaleko od toaleta jer će uskoro uslijediti potreba za pražnjenjem crijeva.

Na kraju, autor videa preporučuje svoju novu knjigu “Čudesni prirodni lijekovi 1. dio”, koja je dostupna na hrvatskom i engleskom jeziku. Knjiga se može kupiti putem web stranice mariolab.hr, a pruža bogatu povijest i primjenu prirodnih lijekova za sprečavanje i liječenje mnogih bolesti te je idealan vodič za očuvanje zdravlja.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje